Η γη θα είναι 6 μέρες στο σκοτάδι τον Δεκέμβριο – Άλλη μια “αρλούμπα” του Διαδικτύου

NASA

NASA.(Πηγή φώτο:twelchconsulting.com)

Ας δούμε τι ισχυρίζεται…

Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από την Τρίτη… 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014. Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως, λόγω…..
μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια, που θα προκαλέσει θα είναι τόσα πολλά, που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλής της NASA, Charles Bolden, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι.

Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει διάρκεια 216 ώρες.

Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.

«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.

Το είδαμε ΕΔΩ


Το μυστικό που δεν αναφέρουν στα ιστολόγια είναι η αρχική πηγή του άρθρου,η σατιρική ιστοσελίδα Huzlers,δείτε το άρθρο στην αρχική του πηγή.

http://huzlers.com/nasa-confirms-earth-will-experience-6-days-total-darkness-december-2014/

Το Huzlers όμως βασίστηκε στην ιστορία που είχε βγει το 2012 και μίλαγε για 3 μέρες σκοτάδι εξαιτίας ηλιακής καταιγίδας στις 21,22 και 23 Δεκεμβρίου του 2012 όπου και γινόταν ένας χαμός με το περίφημο ημερολόγιο των Μάγιας..

http://wafflesatnoon.com/three-days-of-darkness/

http://badsatiretoday.com/6-days-of-darkness/

Η NASA δεν μπορεί να προβλέψει ηλιακές καταιγίδες μήνες πριν αυτές συμβούν.

http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-astrobiologist/answered/?page=47

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

ΥΓ. Λέτε να το δούμε και αυτό να παίζει ακόμα και στις τηλεοράσεις από έγκριτους -γιατί όχι-επιστήμονες;Θυμάστε το φιάσκο της μαγνητικής καταιγίδας του 2013;

http://www.pentapostagma.gr/2013/05/magnitiki-kategida.html#.VE4MTyKsWHg

email
Πηγή άρθρου: ellinikahoaxes.gr/