«Γυναίκα Unique ‘12» στην γκαλερί Art Kolonaki με συμμετοχή του Κ.Ευαγγελάτου

 «Γυναίκα Unique ‘12»

«Γυναίκα Unique ‘12»

΄Η ετήσια εικαστική έκθεση της γκαλερί Art Kolonaki «Γυναίκα Unique ‘12» ανοίγει τις πύλες της στο φιλότεχνο κοινό για τέταρτη συνεχή χρονιά, από 21-23 Δεκεμβρίου 2012, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στην έκθεση που πραγματοποιείται με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με τη σύμπραξη της εικαστικής ομάδας Art Way πρόκειται να παρουσιαστούν έργα Τέχνης σύγχρονων Ελλήνων εικαστικών δημιουργών με θέμα τη Γυναίκα.

Μάνα, εργαζόμενη, ερωμένη, νοικοκυρά, αγία, αγωνίστρια, η μορφή της γυναίκας έχει αποτυπωθεί από τους εικαστικούς, ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ανθρωποκεντρικό θέμα.

Σκοπός αυτής της σημαντικής για τα Ελληνικά εικαστικά δρώμενα έκθεσης ὀμως, είναι να ενώσει τις φωνές αξιόλογων σύγχρονων εικαστικών δημιουργών, για να αναδείξουν μέσα από από αυθεντικά έργα καλλιτεχνικής έμπνευσης καί δημιουργίας τη μοναδικότητα της Γυναίκας.

Στην έκθεση την οποία θα προλογίσει θεωρητικά ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς συμμετέχει και ο Κώστας Ευαγγελάτος, με μια ζωγραφική σύνθεση του από τη σειρά Bodygraphics.

Costas Evangelatos, woman, MIXED MEDIA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Είσοδος ελεύθερη

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team