Κ. Ευαγγελάτος: Eικαστικές Δράσεις – Ιανουάριος 2014

Κ.Ευαγγελάτος-Β.Πρωτογεράκη

Κ.Ευαγγελάτος-Β.Πρωτογεράκη

Μετά την επιτυχή κυκλοφορία των εικαστικών συλλεκτικών Ημερολογίων του 2014, ο Κώστας Ευαγγελάτος συνεχίζει ποικιλότροπα τις εικαστικές του δράσεις στη νέα χρονιά, με συμμετοχές σε μεγάλες ομαδικές εκθέσεις και εκδόσεις λόγου και τέχνης.

Η έκθεση με τίτλο ΜΝΗΜΕΣ, στην οποία παρουσιάζονται επιζωγραφισμένες σφαίρες του συνεχίζεται μέχρι και 21 Ιανουαρίου στην S. G. ART GALLERY, Hotel St.George Lycabettus στο Κολωνάκι ( φωτό με την κα Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου).

Φιλοτέχνησε το εξώφυλλο του βιβλίου της καθ.φιλοσοφίας του Αθλητισμού του Παν/μίου Αθηνών Ντίνας Γογγάκη ” Το Ολυμπιακό Ιδεώδες” των εκδόσεων Gutenberg. Συμμετέχει επίσης με το ποίημα του ” Τραγούδι”, από τη συλλογή ” Εγκάρσια Πτήση” στην ανθολογία της ετήσιας έκδοσης ” Ποιητικό Ημερολόγιο 2014″ των εκδόσεων Ιωλκός.

 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ-2014

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, ώρα 7μμ, συμμετέχει στην έκθεση της ART-WAY στο “Σπυροπούλειο” Πολιτιστικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, Αγίας Σοφίας 1 και Ολυμπιονικών. (είσοδος ελεύθερη).

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ

Κατόπιν πρότασης του ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά μέσα στο 2014, θα γίνουν ανακοινώσεις, προβολές και εκθέσεις για την επέτειο των 35 χρόνων συστηματικής ενασχόλησης του σε διεθνές πεδίο, πρακτικά και θεωρητικά, με το εικαστικό είδος των performance.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ART-WAY

www.gisi.gr/evangelatos

ART STUDIO EST/ LA CHAMBRE

tel: 210 7294259, 6944621286

email