Κεφαλονιά: Τρέχουμε στον 5ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου!

Βαλλιάνειος  Αγώνας Δρόμου

Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου

Την Κυριακή 29 Μαρτίου – Ένας αγώνας 10 χιλιομέτρων για όλες τις ηλικίες – Το καταπράσινο νησί του Ιονίου περιμένει όσους αγαπούν το τρέξιμο να σπεύσουν, έστω και την τελευταία στιγμή

Για πέμπτη συνεχή χρονιά το αθλητικό γεγονός της Κεφαλονιάς, ο πέμπτος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου είναι προ των πυλών… Ο Αγώνας ξεκίνησε για πρώτη φορά στο πανέμορφο νησί του Ιονίου το 2010, όταν μια παρέα νέων ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό, σκέφθηκαν ότι στο νησί τους δεν διεξαγόταν κάποιο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Έτσι, ξεκίνησε ο πρώτος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου, τον οποίο αγκάλιασαν, όχι μόνο οι ντόπιοι, αλλά αθλητές δρόμου και απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετάσχοντες θα τρέξουν σε αγώνα δρόμου δέκα χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία Αργοστολίου, την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 11 το πρωί και σημείο τερματισμού ξανά στην ίδια πλατεία.

Βαλλιάνειος  Αγώνας Δρόμου

Στον Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου είναι καλοδεχούμενοι όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, καθώς και όσοι δεν αγαπούν το τρέξιμο και θέλουν απλά να περπατήσουν… Ειδικά για τα μικρά παιδιά ηλικίας από τεσσάρων ετών και άνω, οι διοργανωτές έχουν προβλέψει την διεξαγωγή αγώνων 100 και 200 μέτρων, που θα λάβουν χώρα την ίδια ημέρα στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, λίγο πριν την εκκίνηση του Αγώνα για τα ενήλικα άτομα.

Βαλλιάνειος  Αγώνας Δρόμου

Την φετινή χρονιά ο Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και όσοι πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά θα εφοδιαστούν με chip χρονομέτρησης για να καταγραφεί ο χρόνος τους. Μέχρι σήμερα οι εγγραφές των συμμετεχόντων στον αγώνα δρόμου είναι περίπου 250, σύμφωνα με δήλωση των διοργανωτών στο protothema.gr, ενώ μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 500.

Βαλλιάνειος  Αγώνας Δρόμου

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν για να τρέξουν στον Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του, λίγο πριν την εκκίνηση, ως τις 10:30 το πρωί της Κυριακής 29 Μαρτίου!

email