Άνδρας μασέρ κατήγγειλε τον Τραβόλτα για σεξουαλική επίθεση

Τζον Τραβόλτα

Ο ηθοποιός δηλώνει ότι δεν βρισκόταν καν στην Καλιφόρνια, όταν υποτίθεται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον μασέρ (Φωτογραφία:photofurl.com)

Ψέματα χωρίς καμιά βάση χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του Τζον Τραβόλτα τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που διατύπωσε ένας μασέρ εναντίον του διάσημου ηθοποιού.

Ο μασέρ κατέθεσε αγωγή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας αποζημίωση δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο Τραβόλτα τον προσέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο και τον οδήγησε σε ξενοδοχείο του Μπεβερλι Χιλς, αφού συμφώνησαν για μια σειρά μασάζ προς 200 δολάρια την ώρα.

Μόλις τελείωσε το πρώτο ραντεβού, ο 58χρονος ηθοποιός είπε στο μασέρ ότι θα ήθελε να του κάνει και εκείνος μασάζ και όταν αρνήθηκε, τού πρότεινε να τον πληρώσει τα διπλάσια.

«Αυτή η κατηγορία είναι απολύτως φανταστική. Κανένα από όσο καταγγέλλει ο άντρας αυτός δεν έχουν συμβεί» τόνισε ο εκπρόσωπος του Τραβόλτα και πρόσθεσε πως ο μασέρ γνωρίζει ότι λέει ψέματα, γι’αυτό δεν θέλησε να αποκαλυφθεί το όνομά του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ηθοποιός δεν βρισκόταν καν στην Καλιφόρνια, όταν υποτίθεται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον νεαρό άντρα. «Ο συνήγορος του μασέρ κατέθεσε την αγωγή, για να κερδίσει 15 λεπτά διασημότητας» είπε.

Newsroom ΔΟΛ

email
Πηγή άρθρου: in.gr