Έναρξη Δημοτικού Κινηματογράφου στο Πολύκεντρο Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος»

Το «Κορίτσι από τη Δανία

Το «Κορίτσι από τη Δανία

Η Κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.)  σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Πυλάρου , ανακοινώνει την έναρξη κινηματογραφικών προβολών στο Πολύκεντρο Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος» στα Διβαράτα.

Το προσεχές Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 8.00μμ και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 7.30μμ θα προβληθεί η ταινία «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ» που είναι υποψήφια για 4 Οσκαρ.

Οι οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις του κτιρίου αναβαθμίστηκαν με σύγχρονα μέσα για ακόμη καλύτερη απόδοση εικόνας και ήχου.

Το Πολύκεντρο Πυλάρου βρίσκεται στο κέντρο της Βόρειας Κεφαλονιάς και πιστεύουμε ότι θα καλύψει τις ανάγκες των δημοτών μας αυτών των περιοχών. Είναι μια δράση μας που αποδυκνύει εμπράκτως ότι η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σχεδιάζει και υλοποιεί με γνώμονα τους δημότες όλης της Κεφαλονιάς.

Το «Κορίτσι από τη Δανία

Στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου και αυτή την εβδομάδα με την προβολή της ταινίας που είναι υποψήφια για 4 Οσκαρ:

«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ»

 THE DANISH GIRL

Περίληψη

Το «Κορίτσι από τη Δανία» είναι η συγκινητική ιστορία του διάσημου ζωγράφου Άιναρ Βέγκενερ, γνωστού αργότερα ως Λίλι Έλμπε, την περίοδο που αποφασίζει να κάνει εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, αναστατώνοντας την τότε κοινωνία. Όταν η Γκρέτα, σύζυγος του Άιναρ, άρχισε να τον χρησιμοποιεί ως μοντέλο για τους πίνακές της, ντύνοντάς τον με γυναικεία ρούχα, ο Άιναρ ανακαλύπτει την πραγματική του σεξουαλική ταυτότητα και ξεκινά ένα θαρραλέο και πρωτοποριακό ταξίδι, με την Γκέρντα πάντα στο πλευρό του.

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Τομ Χούπερ
Ηθοποιοί: Έντι Ρεντμέιν, Αλίσια Βικάντερ, Ματίας Σένερτς, Άμπερ Χερντ
Διάρκεια: 119 λεπτά
Καταλληλότητα ταινίας: Ακατάλληλο

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ                                                                                      

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ  στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος»

Παρασκευή 26/2 : 9.00μμ

Σάββατο 27/2 : 6.30μμ & 9.00μμ

&  Κυριακή 28/2 : 7.00μμ

Πληροφορίες: 26710.25600

ΠΥΛΑΡΟΣ  στο Πολύκεντρο «Θέμος Ποταμιάνος»

Σάββατο 27/2/2016 ώρα 8.00μμ

Κυριακή 28/2/2016 ώρα: 7.30μμ

Πληροφορίες: 26740.61624

Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε

 Ο Πρόεδρος

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

email