Γκάφα ολκής και ο …Σατανάς Ομπάμα

O..Σατανάς Ομπάμα

O..Σατανάς Ομπάμα

Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν τηλεοπτικοί παραγωγοί στις ΗΠΑ απεικονίζοντας τον πρωταγωνιστή τηλεοπτικής σειράς που κάνει ρεκόρ τηλεθέασης σαν τον… Ομπάμα.

Πρόκειται για τους παραγωγούς της νέας τηλεοπιτκής σειράς του History Channel που σπάει ρεκόρ τηλεθεάσης – ανά επεισόδιο το παρακολουθούν 1,3 εκ. τηλεθεατές- οι οποίοι έσπευσαν να επισημάνουν ότι δεν έκαναν κάτι σκόπιμα δηλώνοντας μάλιστα πως όλα αυτά είναι ανοησίες.  Ωστόσο, πριν από λίγο έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Μαροκινού ηθοποιού, σύμφωνα με τις οποίες στην πραγματικότητα- χωρίς δηλαδή τη βοήθεια ειδικών εφέ- δε μοιάζει καθόλου στον 44στό Αμερικανό πρόεδρο.

Σύμφωνα με βρετανικές ταμπλόιντ, ο Μοχάμεντ Μεχντί Μουαζάνι είναι γκριζομάλλης και έχει μουστάκι.

O..Σατανάς Ομπάμα

«Ο ηθοποιός που παίζει τον Σατανά είναι πολύ γνωστός στο Μαρόκο και έχει παίξει σατανικούς ρόλους σε διάφορα βιβλικά έπη. Και μάλιστα πολλά χρόνια πριν ο Ομπάμα εκλεγεί πρέοδρος. Αλλωστε, τόσο εμείς όσο και το History Channel σεβόμαστε και εκτιμούμε τον πρόεδρο», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του καναλιού.

O..Σατανάς Ομπάμα

Αυτοί που πρώτοι παρατήρησαν την ομοιότητα μεταξύ του Σατανά στην τηλεοπτική σειρά και του πλανητάρχη ήταν οι χρήστες του Τwitter και εν συνεχεία οι συντηρητικοί παρουσιαστές και σχολιαστές στα αμερικανικά τηλεοπτκά δίκτυα οι οποίοι προέβησαν σε πικρόχολα σχόλια για τη… σύμπτωση αυτή.

email
Πηγή άρθρου: protothema.gr