Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα γίνεται ταινία

Οικονομική Κρίση

Οικονομική Κρίση

Η ταινία του Αλέξανδρου Λεονταρίτη, “Αποπληρωμή”, πραγματεύεται τα σημερινά δεδομένα της οικονομικής κρίσης.

Η ταινία εμπνέεται από τη σημερινή ελληνική επικαιρότητα και την οικονομική κρίση που επικρατεί αυτήν την περίοδο και επιχειρεί να την αναπαραστήσει κινηματογραφικά, δραματοποιώντας την μέσα από την ιστορία ενός ανθρώπου που εργάζεται για ένα μαφιόζο-τοκογλύφο.

Πρόκειται περισσότερο για μία περιπέτεια που θα εμπεριέχει έντονα κοινωνικά στοιχεία καθώς ο τρόπος γυρίσματος της θα ακολουθεί τις προδιαγραφές γυρισμάτων ταινιών δράσης που γίνονται στο εξωτερικό.

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη της νέας τεχνολογίας και με τη βοήθεια της τεχνογνωσίας από μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του θεάματος.

Λίγα λόγια για την ταινία: Ο Γρηγόρης, ένας πρώην μποξέρ έχει εγκαταλείψει το όνειρο του εδώ και καιρό, και ακολουθεί πια στη ζωή , τους κανόνες του υποκόσμου, δουλεύοντας για το Μάρκο, έναν αδίστακτο τοκογλύφο.

Η γνωριμία του με τη Νεφέλη, μία νεαρή ηθοποιό την οποία ερωτεύεται παράφορα, σηματοδοτεί γι’ αυτόν μία νέα αρχή, όπου επαναπροσδιορίζονται προτεραιότητες, ηθικά διλήμματα και αποφάσεις ζωής.

email
Πηγή άρθρου: iefimerida.gr