Ο Τζέιμς Μποντ στη νέα ταινία του προτιμά τις Ελληνίδες

Τζέιμς Μποντ

Τζέιμς Μποντ

Ελληνικό στοιχείο έχει η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «Skyfall», καθώς το μοντέλο Τόνια Σωτηροπούλου και η ηθοποιός Λένα Καλουτσάκη παίζουν σε αυτή.

50 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και 3 μετά την τελευταία, ο Τζέιμς Μπόντ επανέρχεται στις αίθουσες φέτος, με το «Skyfall» να είναι η 23η που προβάλλεται. Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο.

Ο λόγος για το μοντέλο Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία απέτυχε στις οντισιόν για να είναι το κορίτσι του Ντάνιελ Κρεγκ, όμως θα έχει δευτερεύοντα ρόλο, όπως αποκάλυψε η ίδια. Επίσης, μια τουρίστρια θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός Λένα Καλουτσάκη, που χαρακτήρισε σε δηλώσεις της μοναδική την εμπειρία των γυρισμάτων στην Κωνσταντινούπολη.

«Έζησα μια μοναδική εμπειρία. Υπήρχε φοβερή οργάνωση στα γυρίσματα. Δεν μπορούσε να να περάσει όποιος να ‘ναι στο χώρο, όπου γυρίζονταν κομμάτια της ταινίας. Ο καθένας που συμμετείχε είχε ειδικό πράσινο καρτελάκι στο χέρι. Η αντιμετώπιση του συνεργείου απέναντι σε όλους ήταν ίση. Παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα ξεκινούσαν το πρωί και διαρκούσαν μέχρι το βράδυ, χάρη στην εξαιρετική οργάνωση που υπήρχε, δεν ήταν εξαντλητικά.

Η ταινία είχε δύο σκηνοθέτες, ενώ υπήρχαν τρεις κασκαντέρ μόνο για τον Ντάνιελ Κρεγκ. Όλοι λειτουργούσαν σαν να ήταν σε πάρτι. Ζούσαν στο έπακρο την κάθε στιγμή», είπε. Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 26 Οκτωβρίου 2012 στο Λονδίνο, ενώ δε θα αργήσει να προβληθεί και στις ελληνικές αίθουσες.

Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.

email
Πηγή άρθρου: gazzetta.gr