Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στη Δημοτική Ενότητα Ελείου – Πρόννων

Δημοτική Ενότητα Ελείου – Πρόννων

Δημοτική Ενότητα Ελείου – Πρόννων

Για πρώτη φορά φέτος με πρωτοβουλία   του Αντιδημάρχου Νίκου Παπαδάτου ,  στη Δημοτική Ενότητα Ελείου – Πρόννων πραγματοποιήθηκε η κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης  Βασιλόπιτας .

Την εκδήλωση  τίμησαν  με τη παρουσία τους η περιφερειακή  σύμβουλος Κατερίνα Βαγγελάτου , οι  πρόεδροι Δ.Ε.Υ.Α.Κ  και Κ.Ε.Δ.Η.Κ.Ε   Νίκος Ανουσάκης  και  Άγγελος Κωνσταντάκης , ο αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π  Σπυρονικόλας  Σολωμός , πρόεδροι και σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων , όλοι οι εργαζόμενοι της Ενότητας και αρκετοί Δημότες της περιοχής. Την πίττα Ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης , ιερομόναχος Άτρον π. Νεκτάριος . Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκλεισαν μελωδικά με όμορφα τραγούδια οι κ. Γεράσιμος Ραζής – Γαλιατσάτος και Διονύσης Κωνσταντάκης .

Ο Αντιδήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τη συνεργασία που είχαν καθ’όλη τη χρονιά , και τους εργαζόμενους για τις φιλότιμες προσπάθειές  που ματέβαλλαν , και ευχήθηκε υγεία σε όλους , καιμια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά .

email