Το Ληξουριώτικο Καρναβάλι…έφτακεεεε! – Πρόγραμμα

ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011

ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Ξεκίνησαν πυρετωδώς οι προετοιμασίες για το Ληξουριώτικο Καρναβάλι!  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ληξούρι. Στο Ληξούρι όπου φημίζεται για την καλή διοργάνωση , το κέφι και τη μοναδική του σάτιρα!

Η  Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ με τον αντιπρόσωπό της Γιώργο Κατσιβέλη, τον Αντιδήμαρχο Αλέξη Μοσχονά, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου Μαρκέτο Δημήτρη  και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, με πρόεδρο το Γεράσιμο Σωτ. Γαλανό, ξεκίνησαν ήδη και δρομολογούν ότι καλύτερο μπορεί να γίνει, μέσα στη δύσκολη κατάσταση που περνάμε, γιατί το Ληξουριώτικο Καρναβάλι είναι  ένα και μοναδικό!    Είναι ανάσα ζωής στη καρδιά του χειμώνα που αγκαλιάζει τη χαρά και διώχνει μακριά τη μιζέρια, δίνοντας  απέραντη ικανοποίηση τόσο σε αυτούς που συμμετέχουν όσο και σε αυτούς που το παρακολουθούν.

Η επικαιρότητα, τα  τοπικά και εθνικά προβλήματα θα πάρουν και θα δώσουν, περιπλεγμένα και χρωματισμένα με την μοναδική Ληξουριώτικη  σάτιρα, απ’ όλους εκείνους  που έχουν μέσα τους το σκώμα και την σατιρική φλέβα του Λασκαράτου. Εκδηλώσεις για όλα τα γούστα, σοβαρές και πειραχτικές, μουσικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!

Η Μαγική Καρναβαλούπολη για πρώτη φορά θ΄ ανοίξει τις πύλες της και θα σας υποδεχτεί  για να περάσουμε  υπέροχες ώρες χαράς και διασκέδασης.                                                                                                                      Σας καλούμε λοιπόν όλους να έρθετε στο Ληξούρι να διασκεδάσετε και να χαρείτε, γιατί εμείς έχουμε αποδείξει ότι το κέφι, η ζωντάνια, η σάτιρα και το πείραγμα δεν λείπουν από τα χείλη μας.                                          Σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο Δημοτικό κατάστημα Ληξουρίου  , στην κ. Ντίνα Μοσχοπούλου.

Και μην ξεχνάτε ότι το Καρναβάλι …….. έφτακεεεε!!!

ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς καλεί όλους μας, στις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια των εκδηλώσεων στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/2 Ώρα 8:30μμ Ρεμπέτικη Λαϊκή βραδιά με τη Λένα Αλκαίου και το συγκρότημα της στο εξοχικό κέντρο ΑΠΟΛΑΥΣΗ στου Μουρελάτου. Η βαθιά της γνώση και η ιδιόμορφη φωνή της είναι εγγυητές της ποιότητας, της αισθητικής αλλά και της διασκέδασης που υπόσχεται αυτή η μουσική βραδιά, φόρος τιμής στο Ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι. Η κυρία Λένα Αλκαίου συνοδεύεται από σπουδαίους και σημαντικούς μουσικούς Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Συμβολική τιμή εισόδου 3 Ευρώ! Κρασί, ξηροί καρποί δωρεάν! https://www.youtube.com/watch?v=BwFwweseQg4

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/2 Ώρα 8:30μμ. Έχω απόψε ραντεβού……. με την Ελληνική τζαζ. Ένα ραντεβού με τραγούδια που έγραψαν ιστορία, δίνουν ο Θάνος Πολύδωρας και η Μαρία Κανελλοπούλου στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι. Από τον Κώστα Γιαννίδη μέχρι τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και από τον Μιχάλη Σουγιούλ μέχρι τον Μίμη Πλέσσα. Τραγουδάμε, θυμόμαστε και ξετυλίγουμε τη διαδρομή της Ελληνικής τζαζ. Στο πιάνο θα είναι ο χαρισματικός Γιώργος Τσοκάνης και όλα αυτά θα γίνουν στο εξοχικό κέντρο ΑΠΟΛΑΥΣΗ του Μουρελάτου. Συμβολική τιμή εισόδου 3 Ευρώ κρασί, ξηροί καρποί ,δωρεάν! https://www.youtube.com/watch?v=2wL5hKtXMh0

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/2 Ώρα 4.30 μμ Μεγάλη συναυλία από τους υπέροχους Imam Baildi, για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που θα μας μεταφέρει μαγικά σε ακρογιαλιές και δειλινά!!!

https://www.youtube.com/watch?v=qNjwsDnWzDg

Για την Καρναβαλική Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

Άγγελος Κωνσταντάκης

email