Μας το ζητήσατε και δεν μπορούμε να σας το αρνηθούμε!

Ίδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου

Ίδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου

Το Ιδρυμα Φωκά – Κοσμετάτου με πολύ χαρά σας ανακοινώνει ότι ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος δραστηριοτήτων του καλοκαιρινού Camp, για παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών και προσκαλεί τους μικρούς Κεφαλονίτες να «γνωρίσουν» τη φύση συμμετέχοντας σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες, να «ανακαλύψουν» το έργο των μεγάλων ζωγράφων, συνθετών και λογοτεχνών, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να συνεργαστούν και να «εξερευνήσουν» τους «θησαυρούς» της Κεφαλονιάς, «τρυπώνοντας» στον Βοτανικό Κήπο σε Μουσεία και ιστορικά κτίρια του Αργοστολίου.

<<Βουτιές>>  στην ιστορία της Κεφαλονιάς, <<γνωριμία>> με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του νησιού, περιβαλλοντικές δραστηριότητες, θέατρο, μουσική, χορός και ευχάριστοι περίπατοι σε όμορφες <<γωνιές>> του  Αργοστολίου.

Μέσα από ένα πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα (Δευτέρα ως Παρασκευή 8:30-14:30), τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να καλλιεργήσουν το πνεύμα και την φαντασία τους, να αποκτήσουν νέους φίλους και να απολαύσουν ένα αξέχαστο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Οι δραστηριότητες του Camp θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Φωκά – Κοσμετάτου στην πλατεία Βαλλιάνου και στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι την Τετάρτη 29/07.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε

με την κ. Ειρήνη Κόντου, τηλ. 6973757797.

Σας περιμένουμε!

email