Μαθήματα Power Yoga στην Κεφαλονιά από Κεφαλονίτη

Βασίλης Ραλλάτος

Βασίλης Ραλλάτος

O Billy Ashtang (Βασίλης Ραλλάτος) ασχολείται με τη yoga από το 2006 και είχε την τύχη και τιμή να μαθητεύσει δίπλα σε διεθνούς φήμης και επιρροής εκπαιδευτές yoga στο San Francisco και τη Νεα Υορκη.

Μέσα από τη yoga ο Billy γνώρισε μια πανάρχαια τεχνική που πάντρευε με μοναδική ακρίβεια την αναπνοή και τη μυοσκελετική εγρήγορση. Σύντομα άρχισε να βιώνει αυτό που τα αρχαία και μοντέρνα κείμενα της yoga αναφέρανε τόσο εμφατικά: δύναμη, ευλυγισία, ισορροπία και ευεξία. Όσο πιο βαθιά έμπαινε στον κόσμο της power yoga τόσο πιο πολύ έβλεπε το σώμα του να αλλάζει και τους πόνους της τριπλής δισκοπάθειας που χρόνια τον τυραννούσε, να απομακρύνονται.

Billy Ashtang - facebook banner

Ο Billy αυτή τη στιγμή έχει επιστρέψει στην Αθήνα και έχει ξεκινήσει το δικό του πρόγραμμα power yoga στο οποίο συνυπάρχουν αρχάριοι και προχωρημένοι. Ξεκινώντας για τους αρχάριους με λεπτομερή ανάλυση πάνω στις ασκήσεις προετοιμάζει τον ασκούμενο να εισαχθεί με ασφάλεια στη ρυθμική κίνηση της power yoga που μέχρι και σήμερα θεωρείται από τις πιο μελετημένες ροές αθλητικών κινήσεων.

Billy Ashtang flyer

Όντας Κεφαλονίτης στην καταγωγή από τον πατέρα του και με έντονους δεσμούς με το νησί από τα παιδικά του χρόνια περνάει τις περισσότερες ημέρες διακοπών κάθε χρόνο στην Κεφαλονιά (ακόμη και όταν έλειπε εξωτερικό για κοντά μια δεκαετία). Φέτος θα βρίσκεται στο νησί από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τις αρχές Σεπτέμβρη και καλεί όποιον και όποια  ενδιαφέρεται να γνωρίσει την αυθεντική power yoga και τα μυστικά που αυτή η πανάρχαια τέχνη/γυμναστική κρύβει.

Billy Ashtang_in the studio in action

Επικοινωνείστε μαζί του στο 6957440123 ή κάντε τον φίλο στο facebook στη σελίδα  facebook.com/billy.ashtang  για προσωπικά ή ομαδικά μαθήματα  και σεμινάρια που θα οργανώσει  μέσα στον Αύγουστο.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team