Με επιτυχία το Α΄ Μέρος των “ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣ” του Μ. Ρωμανού

Νίνα Ζωγραφίνα Ασπετάκη - Μυρσίνη Λαμπράκη - Μιχαήλ Ρωμανός

Νίνα Ζωγραφίνα Ασπετάκη – Μυρσίνη Λαμπράκη – Μιχαήλ Ρωμανός

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το πρώτο μέρος των εικαστικών “ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣ” στην Πινακοθήκη Πειραιά, που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο γνωστός και πολυβραβευμένος Κεφαλονίτης Μιχαήλ Ρωμανός, με τη συμμετοχή μίας πολύ αξιόλογης ομάδας νέων καλλιτεχνών αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Ακολουθεί το δεύτερο μέρος των “ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣ” που θα πραγματοποιειθεί στην Μύκονο, καθώς και το καθιερωμένο party των καλλιτεχνών προς τιμήν των καλλιτεχνών και των συνεργατών του Μιχαήλ Ρωμανού.

Το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας (Athens Fine Arts Festival), που φέτος διανύει τον έκτο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας του, επέλεξε για δεύτερη συνεχή χρονιά την κοσμοπολίτικη Μύκονο, για την διοργάνωση της πολύ επιτυχημένης έκθεσης, που πλέον έχει εξελιχθεί στο πιο hot art/fashion event του καλοκαιριού, με πλήθος καλλιτεχνών, φιλότεχνων και πολύ μεγάλη αποδοχή από τους λάτρεις της μόδας, της ομορφιάς και της αισθητικής.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης έχει ο γνωστός εικαστικός καλλιτέχνης – μουσειολόγος Μιχαήλ Ρωμανός, ο οποίος είναι βραβευμένος από τον Όμιλο της UNESCO, την ΝΕΛΕ και από την HELEXPO της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Τη βραδια των εγκαινίων στην Πινακοθήκη Πειραιά πραγματοποιήθηκε ένα πρωτότυπο Art & Fashion Event με τη συμμετοχή έντεκα νέων πολύ ταλαντούχων σχεδιαστών μόδας, που αποτελούν το νέο αίμα της Ελληνικής μόδας, καθώς επίσης και με τη συμμετοχή της καταξιωμένης σοπράνο Κάτιας Πάσχου, που την συνόδεψε στο πιάνο ο Μανώλης Παπασηφάκης, η Ελληνική Μόδα έδωσε το κομψό ραντεβού της με την Τέχνη, για δεύτερη συνεχή χρονιά στα ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ !!!

Τα υπέροχα υφάσματα του fashion Erotokritos, έδωσαν ζωντάνια στις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών μόδας που συμμετείχαν στο event και είναι οι εξής: Celebrity Skin, Konstantinos Mitrovgenis, Miltos, Lila Nova, Panos Apergis, Margarita Attala, Caroline de Souza, Ourania Kay, Nicolaos Papazisis, Stylianos.

ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ / BLOG : http://dromenatechnis1.blogspot.com

ΜΙΧΑΗΛ ΡΩΜΑΝΟΣ / BLOG: http://mromanosproject.blogspot.com

ΑΤΗΕΝS FINEARTS FESTIVAL / BLOG: http://athensfineartsfestival.blogspot.com

email