Μερικά “σφηνάκια” ενημέρωσης από το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς

Feel Famous

Feel Famous

Αποχωρούμε από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφενός ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας ,α αφετέρου λόγω αυτοσεβασμού, έναντι αυτών των τεκτενομένων που στιγματίζουν την τοπική πολιτική ζωή.

{Α.Καλαφάτης}

Σε ατόπημα και μάλιστα σοβαρό υπέπεσε ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, ο οποίος τα έβαλε χωρίς λόγο με τον οπερατέρ του inkefalonia.gr Γιάννη Παπαδάτο, επειδή σε στιγμιαία αδράνεια και μόλις για μερικά δευτερόλεπτα, ενώ εκείνος μιλούσε δεν τον συμπεριέλαβε στο πλάνο της ζωντανής μετάδοσης.

«Τράβα πλάνα από εκεί που πληρώνεσαι» ήταν η απαράδεκτη φράση του αντιδημάρχου,

Δυστυχώς πολιτικός διάλογος υπό την σκιά τέτοιων αηθειών είναι ανέφικτος.

(Σύμφωνα με το inkefalonia.gr)

– Το έλα να δεις έγινε και αυτή τη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο.. Η ένταση δεν άργησε να δημιουργηθεί με αφορμή την συζήτηση για τα προ ημερησίας θέματα.

– Η Λαϊκή Συσπείρωση αφενός με τις ευθείες λεκτικές επιθέσεις προς την Δημοτική Αρχή και η παράταξη του Αλέκου Καλαφάτη αφετέρου που αποχώρησε, “σφράγισαν” το αρνητικό κλίμα της συνεδρίασης.

 (Aπό το E-kefalonia.net)

“Οι λαικίζοντες στην αρχή απογοητεύονται στο τέλος” δήλωσε προς την Λαική Συσπείρωση ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης. ‘Αυτό το συμβούλιο μέσα σε μία ώρα πραγματικής συνεδρίασης έχει ψηφίσει δύο μεγάλα έργα για το πολύπαθο Ληξούρι. (Δ.Λυκούδης – Αντιδήμαρχος)

Να τιμηθεί ο Σταύρος Τραυλός με παρασημοφόρηση επάνω στο νησί των Βαρδιάνων από τον Διονύση Αραβαντινό…Και να παιανίζει η Φιλαρμονική του Δήμου . (Από το anexarttitosblog.gr)

“Ξεδοντιασμένη” και με απουσίες πολλών μελών της εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη Καλαφάτη, μάλιστα η παρουσία της, γενικά κρίθηκε ως ιδιαίτερα αποτυχημένη αφού μετά από μία ελαφρώς αστεία προσπάθεια του Αλέκου Καλαφάτη “να κάνει νταντά” το Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση επειδή έγραψε “κακά λόγια” για τον Σταύρο Τραυλό εν συνεχεία όλη η συγκεκριμένη παράταξη αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να κανείς να δώσει σε αυτό το γεγονός ιδιαίτερη σημασία. (Σύμφωνα με το portoni.gr)

Όταν δε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισγκίνης πήγε να δείξει τον κανονισμό λειτουργίας στον πρόεδρο του ΔΣ Μάκη Παπαναστασάτο, αυτός με μία κίνησή του έσκισε το χαρτί, γεγονός που πυροδότησε μεγαλύτερη ένταση.

«Έκανες κουρελόχαρτο τον κανονισμό» ακούστηκε να λέει ο Νίκος Γκισγκίνης στον πρόεδρο του ΔΣ, ενώ πάνω στα νεύρα του ο σύμβουλος της Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, πέταξε στο έδαφος μία καρέκλα. (Από το inkefalonia.gr)

Μερικά “σφηνάκια” ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς από ιστοσελίδες και blog που καλύπτουν το Δημοτικό Συμβούλιο στην Πολιτική τους στήλη.

email