Μια έκθεση πάνω στην άμμο… στη παραλία Άβυθος

twiniñas

twiniñas

Σας περιμένουμε αυτή τη Κυριακή 28/7  στο Beach bar Cova στην παραλία Άβυθος..11:00 – 18:00 ελάτε σε μια έκθεση πάνω στην άμμο να απολαύσετε το cocktail σας και να στολιστείτε με υπέροχα λουλούδια, σανδάλια, χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ!

Must have τα twiniñas’ beach bracelets σε πολλά χρώματα.

Twiniñas

Για μας το κόσμημα δεν είναι απλώς ένα αντικείμενο, συμπληρώνει και αναδεικνύει τις ενδυματολογικές επιλογές και εκφράζει τη προσωπικότητα και το στυλ κάθε ανθρώπου. Πάντα μας γοήτευε το ιδιαίτερο και όταν δεν το βρίσκαμε…το δημιουργούσαμε!!! Τώρα, μετά από συνεχή επαφή μαζί σας, ωρίμασε ο καιρός και έφτασε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε τη συλλογή μας και να τη μοιραστούμε μαζί σας…

Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ μας είναι όλα χειροποίητα και τα περισσότερα απ΄αυτά μοναδικά. Οι δημιουργίες μας συνδυάζουν την απλότητα και τη πολυτέλεια. Χειροποίητα σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ, αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι οι αγαπημένες μας δημιουργίες!

Ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλο, κοράλλια, μέταλλο, περίτεχνα υφάσματα, κορδέλες, ακρυλικές χάντρες, μαργαριτάρια, ξύλο και κοχύλια είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη φαντασία μας πραγματικότητα!

Σας καλωσορίζουμε σ΄αυτό το μαγικό ταξίδι μας με τα μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα…

twiniñas

twiniñas

Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam