Τρία χτενίσματα που κρύβουν όλες σου τις ατέλειες

Χτενίσματα με στυλ

Χτενίσματα με στυλ

Θέλεις να εντυπωσιάσεις και να καλύψεις όλες σου τις ατέλειες και μάλιστα χωρίς μακιγιάζ αλλά με το κατάλληλο χτένισμα; Παρακάτω θα βρεις ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που κρύβουν τέλεια τις ατέλειες σου και σε κάνουν να δείχνεις όμορφη.

Μπορεί το ίσιο να είναι το φόρτε σου όμως αν θέλεις να ξεφορτωθείς το διπλοσάγωνο ή το μέτωπο-αεροδρόμιο πρέπει να βρεις ποιο είναι το χτένισμα εκείνο που θα καλύψει την ατέλεια σου και θα σε μεταμορφώσει!

Η ψηλή αλογοουρά που σου κόβει τα μαγουλάκια: η ψηλή αλογοουρά είναι τέλεια για σένα που έχεις τα μαγουλάκια σου και θέλεις να τα καμουφλάρεις. Ξεκίνησε ισιώνοντας τα μαλλιά και μαζεύοντας τα σε ψηλή αλογοουρά που θα πλαισιώσει το προσωπάκι σου.

Ασφάλισε την αλογοουρά με το λαστιχάκι σου και άφησε δυο τσουλουφάκια ένα από το ένα πλάι και ένα από το άλλο για να καλύψεις τα μάγουλα σου τέλεια.

Οι μπούκλες-κύματα με όγκο: το να δώσεις έξτρα όγκο στο χτένισμα σου ειδικά στο κάτω μέρος είναι ένα πολύ καλό τρικ για να καμουφλάρεις το φαρδύ σου μέτωπο. Αφού ξεκινήσεις να φτιάχνεις την μπούκλα σου από το αυτί και κάτω με το ψαλίδι για τις μπούκλες, φρόντισε η χωρίστρα που θα κάνεις να είναι στη μέση.

Δώσε έξτρα όγκο στις μπούκλες σου γυρίζοντας το κεφάλι προς τα κάτω και δώσε αέρα με το πιστολάκι για ακόμη πιο πολύ όγκο και θα δεις τις ατέλειες να κρύβονται τέλεια.

Τη φράντζα και τα μάτια σου: η φραντζούλα εκτός του ότι σε βάζει στην καρδιά της και προσθέτει και Η μακριά και λεπτή φράντζα στην μέση, το πλάι ή σε όποια μεριά σε βολεύει σου καλύπτει το φαρδύ μέτωπο σου δημιουργεί γωνίες.

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr