Έρχονται να τους βγάλουν όλους “Knock Out”

Knockout

Knockout

Οι Knock Out είναι ένα νέο συγκρότημα που έχει μεγάλη απήχηση στην νεολαία. Ο Zanis και ο Ρήγας, δυο παιδιά που εδώ και λίγους μήνες έχουν μπει δυναμικά στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, υπόσχονται πολλές επιτυχίες και μεγάλες εκπλήξεις.

Οι συνεργασίες τους ως τώρα έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κοινού. Άλλωστε, τους έχουν ξεχωρίσει δύο «φαινόμενα»: η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης με τους οποίους έχουν συνεργαστεί, όπως εξάλλου και με τον Γιώργο Τσαλίκη κ. ά. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του ντουέτου με τον Σταμάτη Γονίδη ‘Έχεις θέματα”.

Παραγωγός του συγκροτήματος είναι ο Χριστόδουλος Σιγανός, που πρόκειται να απογειώσει το συγκρότημα. Εξάλλου, μας έχει αποδείξει επανειλημμένα πως γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους πώς ν’ αναδεικνύει καλλιτέχνες. Κι επειδή τα καλά νέα πρέπει να μαθαίνονται και… εκτός, οι Knock Out μαζί με τον παραγωγό τους θ’ αναχωρήσουν σύντομα για εξωτερικό όπου θα συλλέξουν ερεθίσματα και ιδέες για το ομώνυμο single τους.

Με τέτοια δείγματα, ένα είναι σίγουρο: οι Knock Out ήρθαν για να μείνουν! Ήδη ξεκίνησαν να δυναμιτίζουν την εγχώρια σκηνή και τα καλύτερα ασφαλώς έρχονται!

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team