Οι Depeche Mode επιστρέφουν

Οι Depeche Mode στην Ελλάδα

Οι Depeche Mode στην Ελλάδα.

Την Αθήνα ως σταθμό της ευρωπαϊκής τους περιοδείας για το 2013 ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι οι Depeche Mode. Το βρετανικό συγκρότημα θα δώσει συναυλία στο Terra Vibe στη Μαλακάσσα την Παρασκευή 10 Μαΐου, στον δεύτερο σταθμό της τουρνέ τους που θα ξεκινήσει τρεις ημέρες νωρίτερα από το Τελ Αβίβ.

Στην ευρωπαϊκή περιοδεία τους οι Depeche Mode θα παρουσιάσουν το νέο άλμπουμ που ετοιμάζουν, το οποίο όπως έχει δηλώσει ο Μάρτιν Γκορ, ο κιθαρίστας και κιμπορντίστας της μπάντας, θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2013.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Depeche Mode έρχονται στην Ελλάδα. Είναι ωστόσο η πρώτη τους επίσκεψη μετά την επεισοδιακή «εμφάνισή» τους το 2009, στο πλαίσιο τότε της περιοδείας «Sounds of the Universe».

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί να γίνει πάλι στη Μαλακάσσα, 30.000 θεατές είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, αλλά τελικά λίγο προτού εμφανιστούν στη σκηνή ανακοινώθηκε ότι οι Depeche Mode δεν θα παίξουν εξαιτίας ξαφνικής αδιαθεσίας του τραγουδιστή Ντέιβ Γκάαν.

Oι Depeche Mode είχαν εμφανιστεί ξανά στην Ελλάδα το 2006, το 2001 και βεβαίως τo 1985 στο πλαίσιο του θρυλικού Rock in Athens.

Η βρετανική μπάντα ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ καθώς και την ευρωπαϊκή περιοδεία σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης στο Παρίσι. Η συνέντευξη μεταδόθηκε ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη κυκλοφορήσει θα δώσουν συνολικά 34 συναυλίες με εναρκτήρια αυτή στο Τελ Αβίβ και δεύτερο σταθμό την Αθήνα στις 10 Μαΐου. Θα ακολουθήσει δύο ημέρες αργότερα συναυλία στη Σόφια.

email
Πηγή άρθρου: tanea.gr