Η Lana Del Rey μας τραγουδά «Blue Jeans»

Lana Del Rey

Lana Del Rey.Πηγή φώτο:blackneonlondon.blogspot.com

Το κορίτσι-λάστιχο που μόνο στη «Μανίνα» δεν έγινε εξώφυλλο (και τούτο διότι το πάλαι ποτέ εφηβικό περιοδικό δεν κυκλοφορεί πια) μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο κλιπ από το περιλάλητο ντεμπούτο άλμπουμ της «Born to Die».

Ο μπαμπάς της Lana για μια ακόμη φορά τίναξε την μπάνκα στον αέρα για το κλιπ της μονάκριβης κόρης του –να πάει χαμένη τέτοια ολική επαναφορά; Διότι, η σημερινή Lana ήταν προ διετίας η Lizzy Grant, η οποία κυκλοφόρησε με μνημειώδη αποτυχία το παρθενικό άλμπουμ της με τίτλο το τότε όνομά της.

Αλλά τι σημασία έχουν πια όλα αυτά; Η Lana επανεφηύρε τον εαυτό της –με τα λεφτά του μπαμπά πάντα-, δημιούργησε την πιο «love to hate» σχέση με media και κοινό και έκανε όλον τον κόσμο να μιλά για του λόγου της –τρίχα τρίχα την έχουν αναλύσει από τη Σεούλ ως το Ουισκόνσιν.

Στο νέο κλιπ της –σε ασπρόμαυρο mood- η Lana βάζει το μαγιό της και πέφτει σε πισίνα να πνιγεί με περίσσια ηδυπάθεια. Σε ρόλο σκηνοθέτη, τον χρειάζεται και τούτον η πολυτάλαντη Lana, ο Γάλλος Yoann Lemoine, ο οποίος μεταξύ άλλων συνεργάστηκε –το λένε και τσικό- με την Σοφία Κόπολα στη θρυλική «Μαρία Αντουανέττα».

Απολαύστε υπεύθυνα:

Πηγή άρθρου: protothema.gr