Ο Λάκης Παπαδόπουλος τριαντάρισε δισκογραφικά και το γιορτάζει

Λάκης Παπαδόπουλος

Λάκης Παπαδόπουλος (Πηγή φωτογραφίας:iefimerida.gr)

Ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ έκλεισε τρεις δεκαετίες στη δισκογραφία και το γιορτάζει με μια μεγάλη συναυλία στις αρχές καλοκαιρίου παρέα με πολλούς γνωστούς και αγαπημένους ερμηνευτές που έρχονται για να τον τιμήσουν.

Ο τραγουδοποιός μαζί με τους φίλους του: Αρλέτα, Γιάννη Γιοκαρίνη, Γιώργο Δημητριάδη, Ελένη Δήμου, Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μανώλη Μητσιά, Μπλε, Σάκη Μπουλά, Onirama και Δημήτρη Πουλικάκο σας προσκαλούν τη Τρίτη 5 Ιουνίου στη “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, σε ένα μελωδικό και νοσταλγικό reunion, να γιορτάσετε τα 30 και βάλε επιτυχιμένα χρόνια του στη μουσική.

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για μένα. Δεν είμαι καλός σ’ αυτά. Δεν χωράνε αυτά που θέλω να πω σε σημειώματα.

Δεν μπορώ εύκολα να στριμώξω αυτά που νοιώθω σε λέξεις. Ξέρω όμως ότι νοιώθω ευλογημένος, γιατί η μεγάλη μου αγάπη για την μουσική μεταφράστηκε σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.

Σ’ αυτό βοήθησαν οι σπουδαίοι στιχουργοί και ποιητές που μου δάνεισαν τον λόγο τους και οι σπουδαίοι τραγουδιστές που τα ερμήνευσαν.

Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για μένα, να σας δω όλους εκεί!»

Με την αγάπη μου

Λάκης – Με τα Ψηλά Ρεβέρ – Παπαδόπουλος

email
Πηγή άρθρου: iefimerida.gr