Παρουσίαση: Eρασιτέχνες μουσικοί και στιχουργοί II

Δημοτικό σχολείο

Δημοτικό σχολείο

Το KefaloniaToday σας παρουσιάζει ερασιτέχνες μουσικούς και στιχουργούς που δύσκολα θα μπορέσουν να δουν το φως της δημοσιότητας μιας και στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας η τέχνη είναι ένας τρόπος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας.

Το “Της υπομονής” είναι ένα τραγούδι του ερασιτέχνη μουσικού Δημήτρη που γράφτηκε εν καιρώ κρίσης το 2006 (από τότε και πιο πριν μας σερβίρουν την πικρή καραμέλα της κρίσης).

Ο Δημήτρης (Καρράς) ξεκίνησε να ζει το έτος 1981 στην ανυποψίαστη (για τα μελλούμενα) Αθήνα. Σπούδασε θεωρία και πράξη μουσικής στο δωμάτιό του με δάσκαλο τα συναισθήματα, τη φαντασία και τις μουσικές “περασμένων ψυχών”.

Έχει στο ιστορικό του λίγες ζωντανές εμφανίσεις σε μικρά και μεγάλα μουσικά στέκια της Αθήνας (Γυάλινο μουσικό θέατρο, μουσική σκηνή Αυλαία, Σαρακήνικο κ.ά.) και αμέτρητες εμφανίσεις σε μικρές και μεγάλες παρέες φίλων.

Δεν έχει προσωπική ιστοσελίδα και βρίσκεται σε διάσταση με τη σελίδα του στο Facebook.

Ελπίζει να κυριαρχήσει η ηθική και η ευφυΐα και η κοινωνία μας να πατήσει και πάλι στα πόδια της τόσο σταθερά που να μην την εκφράζουν πλέον τέτοια τραγούδια όπως το “Της Υπομονής” !

Μπορείτε να δείτε το Eρασιτέχνες μουσικοί και στιχουργοί I στο http://www.kefaloniatoday.com/psyxagogia/mousiki-psyxagogia/parousiasi-erasitechnes-mousiki-ke-stichourgi-i-70317.html

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team