Ρεσιτάλ πιάνου στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη

Μαριέττα Θεοτικού

Μαριέττα Θεοτικού

Η Μαριέττα Θεοτικού γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Το 2009 πήρε το Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί, όπου παρουσίασε στο σύγχρονο μέρος δικό της έργο. (Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων) με καθηγητή τον αρχιμουσικό και διευθυντή του ωδείου, Φοίβο Παπαδόπουλο.

Το 2006 απέσπασε το Πρώτο Βραβείο Μουσικής Σύνθεσης ομόφωνα από την επιτροπή στο 23ο Πανελλήνιο φεστιβάλ θεατρικών Παραστάσεων. Πήρε μέρος στο Διεθνή Διαγωνισμό Δημήτρης Μητρόπουλος το 2011, με το συμφωνικό έργο “περι χειρός”.

Συνεργάστηκε με το ΔΗΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων τη Συμφωνική ορχήστρα και τη Φιλαρμονική. Διδάσκει Πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων. Από το 2013 πραγματοποιεί ρεσιτάλ πιάνου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Αλλα έργα της:

8 μεγάλα έργα για πιάνο 10 χοροί για πιάνο 5 χοροί για βιολοντσέλο και πιάνο 5 χοροί για βιολί και πιάνο 1 συμφωνικό έργο Μουσική για θέατρο κ.α.

ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

“Άλλοι δρόμοι”

Ρεσιιάλ πιάνου Μαριέιτα θεοτικού

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015\ 8.30μ.μ. Αίθουσα Μουσικής Κοργαιλένειου.

ΡΕΣΙΤΑΛ-ΠΙΑΝΟΥ_αφίσα

Οι συνθέσεις μου έχσυν σαν στόχο να ενώσουν την ελληνικότητα με τις πλέον πρόσφατες μουσικές κατακτήσεις της ευρωπαϊκής μουσικής.

«Η διάκριση ανάμεσα σε παρελθόν και σε μέλλον αποτελεί μόνο μια ψευδαίσθηση έστω και αν πρόκειται για μια επίμονη ψευδαίσθηση»

Albert Einstein

Τα έργα

Κι εμένα μ αρέσει

Να ταν αθάνατος

θα είναι κρίμα

Αν

Mόνος

Όταν πέφτουν τ’ αστέρια

Καβο ντόρο

Πρόσωπο χωρίς χαμόγελο

Γύρνα στη ζωή

Γιαχίν και Μποάζ (εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα Κώδικας Da Vinci του Dan Brown.

email