Την Τετάρτη στο Θέατρο «Κέφαλος» βραβευμένη Βρετανική Χορωδία

“Northern Spirit Singers”

“Northern Spirit Singers”

Την Τετάρτη, 30 Μαρτίου, η βραβευμένη Βρετανική Χορωδία “Northern Spirit Singers” θα δώσει συναυλία στο Θέατρο «Κέφαλος» με ώρα έναρξης 8 μ.μ.

Το Σάββατο και την Κυριακή η χορωδία “Northern Spirit Singers” έκανε δύο επιτυχείς εμφανίσεις στην Αθήνα. Η απόφαση να δώσει συναυλία και στο Αργοστόλι πάρθηκε γιατί οι γονείς του ιδρυτή και καλλιτεχνικού διευθυντή της χορωδίας ζουν στην Κεφαλλονιά.

Η χορωδία “Northern Spirit Singers” έχοντας αποσπάσει την υψηλότερη διάκριση στο διαγωνισμό “The Royal Festival Hall”, πέρυσι στο Λονδίνο, δίκαια χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη χορωδία ενηλίκων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η χορωδία ιδρύθηκε το 2000 και αποτελείται από αποφοίτους του Πανεπιστημίου Durham αλλά και από τραγουδιστές από τη Βόρεια Αγγλία καθώς επίσης και από καθηγητές μουσικής. Έχει περιοδεύσει στην Ολλανδία, Ισπανία και Βέλγιο και το 2011 κέρδισε το βραβείο χορωδιών στο διεθνή διαγωνισμό “Venezia in Musica”.

Οι υπεύθυνοι της χορωδίας δήλωσαν ότι νιώθουν μεγάλη χαρά και τιμή που παρουσιάζουν το έργο τους και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας 2016.

  • Στην φωτογραφία η χορωδία “Northern Spirit Singers”. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε την Τετάρτη (30 Μαρτίου) στις 8 το βράδυ στο Θέατρο «Κέφαλος».

Γιώργος Μεσσάρης