Το νέο βίντεο κλιπ της Όλγας Κουκλάκη

H Olga Kouklaki

H Olga Kouklaki.

Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε να παίζει πιάνο κλασικής σπουδής. Έκτοτε δεν σταμάτησε να ασχολείται με τη μουσική.

Η γοητεία που άσκησε πάνω της η ηλεκτρονική μουσική, την ώθησε να παίζει μουσική σε μαγαζιά και κλάμπ, γεγονός που σύντομα την κατέστησε ένα από τα πρόσωπα κλειδιά των πιο σημαντικών κλάμπ και μπαρ της Αθήνας. Το 2001 κάνει το μεγάλο βήμα και μετακομίζει στο Παρίσι, για να παρακολουθήσει μαθήματα σύγχρονης μουσικής.

Το 2003 κυκλοφορεί σε Αγγλική εταιρεία και με το ψευδώνυμο ODD το πρώτο της κομμάτι με τίτλο «Don’t look at me», ενώ αρχίζει παράλληλα να συνεργάζεται με τη Γαλλική «F-com». Συμμετέχει επίσης στο live project του Jay Alanski (aka Reminiscent Drive) και κάνοντας φωνητικά στο «TV Dinner» του Fred Avril, ενώ το 2005 τραβάει τα βλέμματα πάνω της με τα φωνητικά της στο disco-punk ύμνο «Budapest» των Poni Hoax.

H Όλγα Κουκλάκη εμφανίζεται ως Dj σε κλάμπ, όπως το Le Pulp και το La Mezzanine de l’Alcazar και παίζει πλήκτρα στους «Nouvelle Vague» και τους Bang Bang. Έκπληκτος από το φάσμα των ταλέντων της, ο παραγωγός των Nouvelle Vague, Marc Collin, γίνεται ο Πυγμαλίων της και με τη βοήθειά του η Όλγα θα απλώσει τελικά τα μουσικά της φτερά, συνθέτοντας το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Getalife» (2008) στην εταιρία PIAS.

Το ομότιτλο τραγούδι γίνεται remix από τους Black Strobe και τους Volga Select και κυκλοφορεί σε δίσκο Maxi από την ίδια εταιρία. Οι κριτικές που ακολουθούν την επευφημούν, ενώ η μουσική της περιγράφεται ως ένα «σκοτεινό pop electronica περπάτημα στα χνάρια της Chloé ή της Jennifer Cardini.

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam