“Νοσηλεύτριες” και “Πλοίαρχοι” έδωσαν ρεσιτάλ

 

Χορός στη Ναυτική Σχολή

Χορός στη Ναυτική Σχολή

Όπως αναμενόταν με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την Επέτειο των Χριστουγέννων στην ΑΕΝΙΝ από τις σπουδάστριες-τες της ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών και της Ακαδημίας Εμπορ. Ναυτικού Ιονίων Νήσων.

Το αδιαχώρητο από τους παρευρισκομένους, τα επιμελημένα εδέσματα από τους σπουδαστές και των δύο Σχολών, και η καταπληκτική ορχήστρα συνέβαλαν έτσι ώστε το κέφι ο χορός και γενικά ο ενθουσιασμός να ΄΄πετάξουν΄΄στα ύψη.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος Ε. Κεκάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Α. Κωνσταντάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Αποστολάτος, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς Γ. Χωραϊτης,ο αναπληρωτής Λιμενάρχης κ. Κ. Βασιλόπουλος, φυσικά ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, στις εγκαταστάσεις της οποίας έγινε η εκδήλωση, Δ. Φωκάς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ληξουρίου κ. Δ. Μαρκάτος,οι Δημοτικοί Σύμουλοι κ.κ Γ. Γεράκη και Γ.Καούκης και ο παιδίατρος Ε. Ευαγγελάτος.

Ευχαριστούμε:Τον Πρόεδρο της Δ.Κοινότητας Αργοστολίου κ.Λ.Νιφοράτο,τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Α.Κωνσταντάκη,τον Αντιδ/ρχο κ. Σ. Ματιάτο και την Τοπική Σύμβουλο κ.Γ.Γεράκη για την βοήθεια τους για την πραγματοποίηση της καθ όλα άψογης εκδήλωσης.

Την εξαιρετική ορχήστρα αποτελούμενη από τους Αγγελο Κοσμάτο συνθεσάιζερ, Γιάννη Φράγκο βιολί, Θωμά Δημητρακόπουλο φωνή και κιθάρα, Μαρίνος Μποζά τύμπανα, Σταύρο Πεφάνη στο μπουζούκι και τον εξαιρετικό Τόμμυ Κουταβά στα κρουστά και την καλλιτεχνική επιμέλεια.

Τους χορηγούς μας που είναι σε κάθε εκδήλωση δίπλα μας με αλφαβητική σειρα:Τον κ.Θεοφ.Μιχαλάτο ,Α,Β. Βασιλόπουλος, το Σούπερ Μάρκετ ΄΄Πανταζάτος΄΄, το Συνεταιρισμό ΄΄Ρομπόλα΄΄ τους αδελφούς Σπαθή΄΄Αρτοποιεια,΄΄τους αδελφούς Σταμούλη ΄΄Κρεοπωλείο –Σούπερ-Μάρκετ΄΄και τον Δ. Σκλαβουνάκη΄΄Καπταινς΄΄

Θα αποτελούσε παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της ΑΕΝΙΝ κ. Φωκά για την συνεργασία και στήριξη του-ευελπιστώντας και στην περαιτέρω συνεργασία- και φυσικά τους σπουδαστές και των δύο Σχολών που επιμελήθηκαν όλης της εκδήλωσης.

Σε όσους ήταν κοντά μας αλλά και σε όλο τον κόσμο ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ