Οδηγίες για το παιχνίδι του ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

«Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού»

«Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού»

Τι πρέπει να ξέρετε για το παιχνίδι του  ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ :

Κυριακή 21/2/16 & ώρα: 10.30π.μ. Κεντρική Πλατεία

  1. Όλες οι ομάδες θα πρέπει να παρουσιάσουν σε 1΄.30΄΄- 2΄.00 λεπτά τις χορευτικές τους ικανότητες. Διαλέξτε ένα όμορφο τραγούδι (σε cd) και ελάτε να διασκεδάσουμε. Μπορεί να συμμετάσχουν όσα άτομα της ομάδας σας επιθυμούν.(Βαθμοί 20).
  2. Την ίδια μέρα θα παραλάβετε το κουτί των Γρίφων. Όταν βρείτε όλες τις απαντήσεις, ο αρχηγός της ομάδας θα παραδώσει το κουτί στην επιτροπή. Οι 3 πρώτες ομάδες θα βαθμολογηθούν περισσότερο ( Βαθμοί 30, 25, 20 όλοι οι άλλοι από 10).
  3. Μέσα στο κουτί θα υπάρχουν οδηγίες για την επόμενη Κυριακή 28/2/16 &ώρα:10.30π.μ. στην Κεντρική Πλατεία όπου όλες οι ομάδες θα παρουσιάσετε την Παντομίμα σας. Μετά οι ομάδες των ΜΕΓΑΛΩΝ θα διαγωνιστούν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες με την καθοδήγηση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Επίσης όλες οι ομάδες  θα πάρετε τον φάκελο των ερωτήσεων τον οποίο θα παραδώσετε Κλειστό με την ονομασία της ΟΜΑΔΑΣ σας την Παρασκευή 11/3/16 λίγο πριν την βραδινή παρέλαση του Καρναβαλιού.  Ξέρετε πως πρέπει να εμφανιστείτε….!!!

  1. Κυριακή 06/03/16&ώρα:10.30π.μ. στην Κεντρική Πλατεία

ΜΙΚΡΟΙ & ΜΕΓΑΛΟΙ ελάτε να ζωγραφίσουμε τους Δράκους με την εικαστικό Στελλάτου Μαρίνα. Τώρα το ποιος θα κερδίσει; Θα δούμε… Ο δυνατότερος; Ο καλύτερα ζωγραφισμένος; Ο πιο άγριος; Ο δράκος του νερού, της γης, της φωτιάς;    Αμέσως μετά……

  • Οι ομάδες των ΜΙΚΡΩΝ θα διαγωνιστούν σε (5) πέντε Αθλητικές δραστηριότητες, καλό είναι οι ομάδες να είναι πάνω από 10 άτομα, γιατί σε κάποια παιχνίδια θα πρέπει να διαγωνιστούν αυστηρά 12 άτομα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΚΕΔΗΚΕ στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 Φεβρουαρίου 2016 έως τις 3.00μμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με το παιχνίδι

του Κρυμμένου Θησαυρού απευθυνθείτε στα γραφεία του

Δημοτικού Θεάτρου και στο τηλέφωνο  26710-25600.

ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΉ 28/2/2016 ώρα:10.30πμ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

“Το ίντερνετ είναι ένας καταπληκτικός κόσμος μάθησης, επικοινωνίας και διασκέδασης, κρύβει όμως και αρκετούς κινδύνους. Ι-pads, i-phones, play-stations, youtube, facebook και Twitter, σας ανοίγουν νέους ορίζοντες και σας δίνουν νέες δυνατότητες, αλλά συγχρόνως σας απομακρύνουν από την αληθινή ζωή και συχνά σας περιορίζουν σ’ ένα στιγμιαίο “like”.

Γι’ αυτό σκεφτείτε λίγο: Like or Life?

Ιδού η…παντομίμα! “

email