Όλα έτοιμα για τη “Λευκή Νύχτα” στο Αργοστόλι

"Λευκή Νύχτα" στο Αργοστόλι

“Λευκή Νύχτα” στο Αργοστόλι

O Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου “H ΚΡΑΝΗ” διοργανώνει για πρώτη φορά στις 29 Δεκεμβρίου τη “Λευκή Νύχτα”, ακολουθώντας τις ανάλογες εκδηλώσεις που γίνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Μέσα από αυτή την κίνηση, επιχειρούμε κι εμείς να δώσουμε την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να κάνει τις αγορές του στην εορταστική περίοδο, βρίσκοντας για μία βραδιά μεγάλες εκπτώσεις και απίστευτες προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και αγαθών.

Καλούμε, λοιπόν, το αγοραστικό κοινό της Kεφαλονιάς να συμμετέχει ενεργά στη “Λευκή Νύχτα” και να διασκεδάσει με τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λιθόστρωτο. Θα περιλαμβάνουν μουσική και διασκέδαση από DJ’s, με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει το συγκρότημα REC. Θα μετέχουν, επίσης, στη βραδιά οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Cosmos 96.5 και Ionian Galaxy 90,8 ενώ θα υπάρχουν, ακόμα, κληρώσεις με πλούσια δώρα που θα προσφέρουν οι καταστηματάρχες της Κεφαλονιάς μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις. Να σημειωθεί ότι όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν την αγορά του Αργοστολίου εκείνη τη βραδιά αλλά δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα υπάρxει δωρεάν μετακίνηση για το κοινό με το αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, μια προσφορά της εταιρείας “LUMINUS Φωτισμός” και της “KΤΕΛ Α.Ε.”.

Με την προσπάθεια αυτή ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου “Η ΚΡΑΝΗ” επιθυμεί να στηρίξει έμπρακτα την τοπική αγορά και να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να διαπιστώσουν και να εμπιστευτούν την ποικιλία και την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους. Παροτρύνουμε, λοιπόν, τους Κεφαλλονίτες να επισκεφθούν τα καταστήματα του Αργοστολίου (και) τη “Λευκή Νύχτα” προκειμένου να ενισχύσουν την τοπική οικονομία και την απασχόληση των επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο νησί μας από επιχειρηματίες της Κεφαλονιάς για την Κεφαλονιά.

Η επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος θα δώσει το έναυσμα στον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου “Η ΚΡΑΝΗ” να το επαναλάβει κι άλλες φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς έτσι ώστε να είμαστε όλοι κερδισμένοι. Έμποροι και καταναλωτές. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και ένα δημιουργικό 2016.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου “Η ΚΡΑΝΗ”,

Λευκή νύχτα

Download link
http://we.tl/4dXTdNGHrO

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

email