Όρκους αιώνιας αφοσίωσης με φόντο το γαλάζιο της Κεφαλονιάς

Γάμος στον Μύρτο

Γάμος στον Μύρτο

Όρκους αιώνιας αφοσίωσης με φόντο το γαλάζιο της Κεφαλονιάς ανταλλάσσουν ολοένα και περισσότερα ζευγάρια από κάθε γωνιά του κόσμου δίνοντας στο νησί μια θέση ανάμεσα στους τοπ γαμήλιους προορισμούς για φέτος.

Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με τους υπευθύνους διοργάνωσης γάμων στο νησί, οι καλοκαιρινοί μήνες του 2015 είναι «soldout», ενώ οι κρατήσεις φτάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις έως και το 2018!

Η Κεφαλονιά μετατρέπεται σε νέα Σαντορίνη κερδίζοντας προς το παρόν κυρίως Βρετανούς, Κύπριους και Έλληνες του εξωτερικού, χωρίς ωστόσο να λείπει το ενδιαφέρον από Αυστραλία και ΗΠΑ!

Ένας τέτοιος (πιθανότατα ο πρώτος της σεζόν) «νησιώτικος» γάμος πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, στις 19 Απριλίου, στη μαγευτική αμμουδιά του Μύρτου. Η εντυπωσιακή παραλία «ντύθηκε» στα λευκά και αέρας Ελλάδας συνόδευσε τους νεόνυμφους Λόρεν και Αντριου στο νέο τους ξεκίνημα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι από τη Βρετανία επέλεξε την πιο διάσημη παραλία της Κεφαλονιάς και σχεδίασε τον γάμο του σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον.

email
Πηγή άρθρου: patratora.gr