Παράσταση από την ομάδα ΑRTEION στο χώρο του ορφανοτροφείου Κεφαλλονιάς

Μάγισσα

Μάγισσα

Η καλλιτεχνική ομάδα ARTEION, του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, πραγματοποίησε σήμερα ώρα 6.00 μ.μ. στο χώρο του Ορφανοτροφείου Κεφαλλονιάς – Ο ΣΩΤΗΡ τη θεατρική παράσταση: “Φρικαντέλος: Ο μάγος που μισούσε τα κάλαντα”, διασκευασμένο παραμύθι του Ε. Τριβυζά, για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά του ορφανοτροφείου και να μπουν όλοι μαζί στο γιορτινό κλίμα των ερχόμενων γιορτών.

Τα παιδιά συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση, γελούσαν και έδειξαν να το διασκεδάζουν, εξίσου με τους φοιτητές που συμμετείχαν.

Αργότερα οι φοιτητές τα παιδιά και οι υπεύθυνοι του ορφανοτροφείου μαζεύτηκαν στο χώρο της τραπεζαρίας οπου συζήτησαν και έπεξαν σε γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Εκ μέρους όλων των φοιτητών της “ΑRΤΕΙΟΝ” θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του ορφανοτροφείου για τη παραχώρηση του χώρου τους και την άδεια να παρουσιάσουμε στα παιδιά αυτή τη μικρή μας προσπάθεια αλλά κυρίως θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στα παιδιά, που μας υποδέχτηκαν στο σπίτι τους με μια μεγάλη αγκαλιά.