Πως θα βλέπετε τις ειδήσεις του KefaloniaToday στο Facebook

Hashtag: kefaloniatoday

Hashtag: kefaloniatoday

Έχετε κάνει Like στην σελίδα του KefaloniaToday στο Facebook αλλά παρόλαυτα δεν βλέπετε τις ειδήσεις που ανεβάζουμε;

Εμείς δεν φταίμε, και σίγουρα ούτε εσείς! Τότε τι;

Αυτό συμβαίνει λόγω της πολιτικής του Facebook, το οποίο μέσω του αλγόριθμου που χρησιμοποιεί σερβίρει τις ειδήσεις της κάθε σελίδας σε ένα συγκεκριμένο πάντα κομμάτι χρηστών που έχουν πατήσει like!

Για να μπορεί να εμφανιστεί μία είδηση σε όλους τους φίλους του KefaloniaToday  στο Facebook, πρέπει η καθεμία ξεχωριστά να διαφημίζεται με 300 ευρώ (sponsored). Αυτό προφανώς είναι αδύνατο από μεριά μας!

Αν θέλετε λοιπόν να βλέπετε τις ενημερώσεις του KefaloniaToday  στο newsfeed σας στο Facebook και πάνω από όλα να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνουμε για ανεξάρτητη δημοσιογραφία, μπορείτε να προχωρήσετε στα εξής απλά βήματα:

Πάτε στην σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

1) Αρχικά πατάτε Like ή μου αρέσει αν δεν το έχετε κάνει!

2) Αφού έχετε πατήσει Like ή μου αρέσει, πάτε τον κέρσορα του ποντικιού σας πάνω στο “Liked” ή “Σας αρέσει” και στην καρτέλα που σας ανοίγει πατάτε το “Post in news feed” ή “Δημοσιεύσεις στις ενημερώσεις”. Εκεί κλικάρετε το “see first” ή “να εμφανίζονται πρώτα”

3) Μετά στον ίδιο πίνακα δεξιά πατάτε το “notifications’ ή “ειδοποιήσεις” και στην κατηγορία “posts” κλικάρετε το “all posts” ή “όλες οι δημοσιεύσεις”.

email