«Πουλάκι Τσίου» – Αστείο ή ανυπόφορο;

To πουλάκι τσίου

To πουλάκι τσίου

To πουλάκι τσίου και η παρέα του έχει γίνει μόδα και συζητιέται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Ιταλία, απ᾽όπου και ξεκίνησε, η οποία του έδωσε μέχρι και 50.000.000 views στο youtube. Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια.

Ο κόσμος αντί να επιλέξει ένα ποιοτικό κομμάτι, προτιμά να ακούσει το πουλάκι τσίου να μας συστήνει όλο το ζωικό βασίλειο. Για ποιο λόγο κολλάμε με τέτοιες χαζομάρες; Γιατί όταν μιλάμε για τέχνη και ποιότητα το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού αδιαφορεί και όταν βλέπει τέτοια ανούσια video «πετάει τη σκούφια του»;

Εντάξει στην αρχή θα γελάσεις βλέποντας το να τραγουδάει και να χορεύει με τα ακουστικά στα αυτιά, αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα είναι λιγάκι κουραστικό να ακούς τα τσίου και τα γαβ γαβ στα αυτιά σου λες και είσαι 5 μηνών. Για τα μικρά παιδάκια ιδανικό το… τσίου (όχι πως δεν υπάρχουν καλύτερα πράγματα να μάθει κάποιος στο παιδί του), αλλά για ενήλικες ανθρώπους, είναι λιγάκι αστείο να κολλάνε με ό,τι τους πλασάρουν.

email
Πηγή άρθρου: queen.gr