Σημαντική επιτυχία των Art Weekends του Κώστα Ευαγγελάτου

Zάχος-Αραβαντινού-Ευαγγελάτος

Zάχος-Αραβαντινού-Ευαγγελάτος

Με επιτυχία και επαινετικές κρίσεις φιλότεχνων και ειδικών ολοκληρώθηκε η λειτουργία των ART Weekends στην εικαστική έδρα του ART STUDIO EST του Κώστα Ευαγγελάτου στην Αθήνα.

Στην ενδιαφέρουσα έκθεση παρουσιάστηκαν πρωτότυπα ανέκθετα έργα τέχνης (σχέδια, λάδια, ακρυλικά, μικτής τεχνικής, επιζωγραφισμένες κατασκευές), εκδόσεις τέχνης, λευκώματα, ημερολόγια 2008-2012, κατάλογοι εκθέσεων και ποιητικές συλλογές του, με το γενικό τίτλο: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ.

Παράλληλα οι επιτυχημένες συμμετοχές του καλλιτέχνη σε διεθνείς εκθέσεις και στις ομαδικές εορταστικές- επετειακές εκθέσεις στην gallery Art kolonaki, στο Ζάππειο Μέγαρο και την S.G.Art gallery- Hotel lycabetus, η συγγραφική συμμετοχή του με τέσσερα θεωρητικά περί τέχνης κείμενα στο βιβλίο-τόμο: ” Προς τη νέα Ανθρωπολογία”, (επιστημονική επιμέλεια καθηγητή Βασίλη Φιοραβάντε), εκδόσεις Αρμός, καθώς και η φετινή πρόσφατη έκδοση του εικαστικού-συλλεκτικού Ημερολογίου 2013, “Ιδεογραφικές Συλλήψεις” Art-Est, το οποίο θα παρουσιαστεί στον ΙΑΝΟ, στις 18 Ιαν. 2013, συνθέτουν ένα θετικό απολογισμό της δυναμικής εικαστικής του παρουσίας.

Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team