Στα δάκρυα των Ελλήνων οφείλονται οι συχνές βροχοπτώσεις, υποστηρίζουν ειδικοί

Δάκρυα Ελλήνων

Δάκρυα Ελλήνων

Σε ένα από τα πιο βροχερά καλοκαίρια των τελευταίων 50 χρόνων συγκαταλέγεται το φετινό, με ορισμένους από τους επιστήμονες να υποστηρίζουν ότι οι αυξημένες βροχοπτώσεις οφείλονται στους Έλληνες.

ΩΣΗΤα δάκρυα των Ελλήνων το 2015 ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους να έχουν την πρωτιά σε παραγωγή.

Ο πρωτοφανής στα χρονικά αριθμός ανθρώπων στην Ελλάδα που έκλαψαν φέτος γιατί δεν είχαν επίγνωση των πράξεων τους, ή για το πόσο καλό είναι το αφεντικό τους, ή για το γεγονός ότι τους παρεξηγούν που τους αρέσει η λιτότητα, ή για το πόσο καλά πηγαίνουν οι διαπραγματεύσεις, οδήγησε σε αναπάντεχα μεγάλες ποσότητες δακρύων, που εξατμιζόμενες στην ατμόσφαιρα συνέβαλαν στην αύξηση των βροχοπτώσεων.

Για τον Ιούλιο οι χαμηλές πιέσεις στην βαλκανική χερσόνησο σε συνδυασμό με την συγκινησιακή φόρτιση των ημερών ευνοούν την έλευση θερμών αερίων μαζών. Βασικά χαρακτηριστικά της μεταβολής αυτής θα είναι οι ισχυρές βροχοπτώσεις που θα είναι ιδιαίτερα ραγδαίες κατά τόπους, οι καταιγίδες, οι ριπαίοι άνεμοι και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις, ενώ τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να επεκταθούν ανάλογα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και των μετέπειτα διαπραγματεύσεων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ( Το κέιμενο είναι προιόν επινόησης και η φωτογραφία αληθινή. Σκοπός η ΣΑΤΙΡΑ. Καταναλώστε το υπεύθυνα.)

email
Πηγή άρθρου: giros.gr