“Στοιχείο της πέτρας”: Υποβολές συμμετοχών για τη βράβευση αδημοσίευτου οπτικοακουστικού υλικού

Οπτικοακουστικό Υλικό

Οπτικοακουστικό Υλικό

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς, με την συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου (Ελλάδα) και σε συνεργασία με το Δήμο Miggiano και τη συμμετοχή των Δήμων Caprarica Lecce, Magli και Gagliano del Capo (Ιταλία), καλεί νέους δημιουργούς βίντεο, κατοίκους Ιονίων Νησιών να συμμετέχουν σε καλλιτεχνικό διαγωνισμό με θέμα την αξιολόγηση και τη βράβευση αδημοσίευτου οπτικοακουστικού υλικού που σχετίζεται με το στοιχείο της πέτρας .

Στο πλαίσιο του έργου «Valorization of the common Identity around the Stone – V.I.S.» ή «Αξιοποίηση της κοινής ταυτότητας γύρω από την Πέτρα – V.I.S.» (INTERREG IV Greece – Italy 2007-2013), θα βραβευθεί, με το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ (σε μετρητά), η καλύτερη ιδέα για την δημιουργία ενός οπτικοακουστικού υλικού σχετικό με το στοιχείο της πέτρας ως κοινό στοιχείο δύο διαφορετικών πολιτισμικών ταυτοτήτων: των Ιονίων Νήσων και της Απουλίας, ερμηνευμένη ελεύθερα από καλλιτεχνική και αρχιτεκτονική άποψη.

Η υποβολή συμμετοχής, θα γίνεται από την Δευτέρα 28/04/2014 μέχρι την Τετάρτη 30/04/2014 και ώρα 12:00 π.µ., αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στη Δ/νση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ V.I.S., Δήμος Κεφαλλονιάς, Κέντρο πληροφοριών (info point center), Καλογηράτου Χαραλαμπία, υπεύθυνη λειτουργίας του κέντρου, Δ/νση: Παν. Βαλλιάνου 7, 28100 Αργοστόλι, Τηλ.26710 26342 ή 26710 22933 εσωτ. 34, Φαξ. 26710 20150.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Κεφαλονιάς (www.kefallonia.gov.gr), της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων/Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου (www.pin.gov.gr), και του έργου V.I.S. (http://www.visproject.eu). Ερωτήσεις και τυχόν διευκρινίσεις που αφορούν την πρόσκληση μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στις διεύθυνση: vis [at] kefallonia [dot] gov [dot] gr (πρόσωπο επικοινωνίας: ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ). Απαντήσεις θα δημοσιευθούν στις ιστοσελίδες www.kefallonia.gov.gr, www.pin.gov.gr και www.visproject.eu

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΠΑΡΙΣΗΣ

email