Τα γιοτ φεύγουν από τους Παξούς, έρχονται στο Φισκάρδο!

Τα γιοτ φεύγουν από τους Παξούς

Τα γιοτ φεύγουν από τους Παξούς

Την Μαρίνα των Γουβιών στην Κέρκυρα επισκέφθηκε η δημοσιογράφος τουριστικού ρεπορτάζ  Ελένη Βαλλιανάτου συνομιλώντας μ΄εναν δυναμικό επιχειρηματία που έχει προσφέρει όσα δεν πρόσφεραν οι άλλοι όχι μόνο στο νησί μας αλλά και  σε όλο το Ιόνιο.

Ο  Γεώργιος Τσιριγώτης general manager του Corfu Yachts  Τsirigotis ένας ευυπόληπτος και γνωστός επιχειρηματίας στην Κέρκυρα στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού στέλνει συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες του Φισκάρδου Κεφαλονιάς τα οποία μεταφέρουν στον ίδιο οι ενθουσιασμένοι  πελάτες του.
Τα καταπράσινα νερά του Φισκάρδου και η ηρεμία του κοσμοπολίτικου χωριού αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις απ΄ολους τους προορισμούς ” Ήταν μαγικά στο Φισκάρδο, οι γόπες κολυμπούσαν δίπλα μας και μπορούσαμε να τις πιάσουμε εύκολα” αυτή την εικόνα μεταφέρουν παραδίδοντας το γιοτ στον κ Τσιριγώτη και κείνος εισπράττει  ικανοποίηση γιατί αυτός είναι και ο στόχος ενός σωστού επιχειρηματία ειδικότερα στο χώρο του  τουρισμού. ‘
“Έχουμε φτύσει αίμα για να φτιάξουμε αυτή την μαρίνα τονίζει ο κ .Τσιριγώτης και  δεν πέρασε ποτέ κανείς από εδώ να μας πει ένα ευχαριστώ , δεν ζητάμε να μας κάνουν το τραπέζι απλά να ακούσουν τα προβλήματα μας να συζητήσουν μαζί μας .
Τα γιοτ φεύγουν από τους Παξούς
Αιχμές για τους Παξούς που φεύγουν δυσαρεστημένοι από το Γάιο λόγω φασαρίας από τα μηχανάκια αφήνει ο κ.Τσιριγώτης ενώ στέλνει μήνυμα στον δήμαρχο και τον πρόεδρο της Επιτροπής τουρισμού Γεώργιο Λύχνο να πάνε μέχρι το Κάπρι να αντιγράψουν καμιά ιδέα όπως λέει ,μπας και σώσουν το ακατέργαστο διαμάντι του Ιονίου ,το νησί των Παξών .
Τα γιοτ φεύγουν από τους Παξούς
Η πεζοδρόμηση επιβάλλεται όταν υπάρχουν γιοτ  τονίζει ενώ η φασαρία στο Γάιο κάνει τους επισκέπτες να φεύγουν δυσαρεστημένοι.
Τα γιοτ φεύγουν από τους Παξούς

Τα γιοτ φεύγουν από τους Παξούς

Τα προβλήματα του θαλάσσιου τουρισμού που λαμβάνει ως αποδέκτης ο επιχειρηματίας που έχει προσφέρει σε όλο το Ιόνιο και ποτέ δεν έχει ακούσει ένα ευχαριστώ ίσως πρέπει να ακούσουν και οι ιθύνοντες του Ιονίου. Εκείνος με όλη του την καρδιά και με αγάπη για το Ιόνιο τους προσκαλεί στα Γουβιά να τον συναντήσουν!!!
email