Θεατρικό έργο για τον Ωνάση στο Λος Άντζελες

Aριστοτέλης Ωνάσης

Aριστοτέλης Ωνάσης

Ένα νέο θεατρικό έργο, βασισμένο στη ζωή του Έλληνα κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση, με τίτλο «Onassis. The play…», θα ανεβάσει τον Σεπτέμβριο στο θέατρο «Stella Adler», του Λος Άντζελες, ο πετυχημένος Ελληνο-Αμερικανός ηθοποιός, Anthony Skordis.

Ο ίδιος πρωταγωνιστεί και υπογράφει το έργο, μαζί με τον πετυχημένο σεναριογράφο Willard Simms.

Πρόκειται για έναν μονόλογο, που περιγράφει την άνοδο και την πτώση του πλουσιότερου άντρα στον κόσμο, όπως αναφέρει ο “Εθνικός Κήρυκας”, με στόχο «να βάλει τα πράγματα στη θέση τους».

«Πολλά έχουν ειπωθεί για τον Έλληνα μεγιστάνα, όπως το γεγονός ότι ήταν υπεύθυνος για τις εκτελέσεις των Τζον και Ρόμπερτ Κένεντι και το ότι ήταν σκληρός και αναίσθητος ηδονιστής. Με το εν λόγω έργο, φιλοδοξούν να ειπωθούν αλήθειες, και να σταματήσουν τα ψέματα. Περνάει από το μικροσκόπιο τη σχέση του Ωνάση με την Κάλλας, την Τζάκι “Ο” και την οικογένειά του. Την άνοδο του αυτοδημιούργητου Έλληνα, αλλά με ποιο κόστος; Είχε το άγγιγμα του Μίδα, αλλά μήπως τελικά η Τζάκι “Ο”, ήταν “μαύρη χήρα” και υπεύθυνη για την πτώση του, εφόσον του μετέφερε την κατάρα των Κέννεντυ;», αναφέρει η Εθνικός Κήρυκας.

Ο ηθοποιός Anthony Skordis, μετά από θεατρικές σπουδές στο Λονδίνο, συνεργάστηκε με το Royal Shakespeare Company και τη θεατρική ομάδα της Vanessa Redgrave. Τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, με τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, όπως τα «Detroit 187» και «Men of a certain age».

Η τελευταία του επιτυχία είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην νέα ταινία του Kevin Spacey, «Envelope». Τώρα, επιστρέφει στις ελληνικές του ρίζες και φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά με το εν λόγω έργο, καταλήγει το δημοσίευμα.

Aριστοτέλης Ωνάσης

email
Πηγή άρθρου: nooz.gr