Το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι για σκύλους

Σκύλος-TV

Σκύλος-TV (Πηγή φωτογραφίας:coolest-gadgets.com)

Δύο μήνες έχουν περάσει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να εκπέμπει σε τοπικό δίκτυο στην Καλιφόρνια το δημοφιλές πλέον DOGTV και σύντομα αναμένεται να επεκταθεί η εμβέλειά του και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ.

Πρόκειται για το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι αποκλειστικά για σκύλους που «υπόσχεται» να χαλαρώνει και να κρατά συντροφιά στα συμπαθή τετράποδα ενώ οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν, έτσι ώστε τα συμπαθή τετράποδα να μην αισθάνονται μόνα στο σπίτι!

Σκύλος -TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το άγχος του αποχωρισμού για τα κατοικίδια ζώα είναι συχνά «δυσβάσταχτο» με αποτέλεσμα να υποφέρουν κατά τις ώρες απουσίας των αφεντικών τους, γεγονός που τους δημιουργεί πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Σε μια προσπάθεια δημιουργίας ενός τηλεοπτικού καναλιού… συντροφιάς, το DOGTV αποτελεί μια σημαντική καινοτομία.

Σκύλος-TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για το τετράποδο… κοινό, ακόμη με τους ήχους και τα χρώματα να προσαρμόζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πιο ελκυστικά στα κατοικίδια, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του καναλιού και η επιτυχία μοιάζει να είναι σίγουρη!

Σκύλος-TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Τους αρέσει να βλέπουν άλλα σκυλιά να δραστηριοποιούνται στην οθόνη, να περνούν χρόνο με τα παιδιά ή την οικογένειά τους. Ακόμη να κολυμπούν στην πισίνα ή να παίζουν με την μπάλα…», δήλωσε πρόσφατα ο κ. Beke Lubeach, επικεφαλής μάρκετινγκ για λογαρισμό του DOGTV, προσθέτοντας ότι «τα πουλιά, οι πίθηκοι και οι ζέβρες έχουν αποδειχθεί δημοφιλείς επίσης για τα τετράποδα».

Σκύλος -TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το κανάλι προς το παρόν εκπέμπει δωρεάν, ενώ κατά την επέκτασή του αναμένεται να είναι συνδρομητικό με μόλις 5 δολάρια το μήνα. Ήδη, μάλιστα, το καταφύγιο ζώων Humane Society Escondido «γέμισε» κυριολεκτικά τους χώρους του με οθόνες, ενώ τα ζώα δείχνουν να είναι περισσότερο ήρεμα από ποτέ! Πάρτε μια μικρή γεύση στο βίντεο που ακολουθεί…

Πηγή άρθρου: perierga.gr