Έλληνες συγγραφείς “καταλαμβάνουν” το Floral

FLORAL LOGO

Floral (Πηγή φωτογραφίας:radioact.gr)

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, το Floral παραδίδει το βράδυ της Δευτέρας, 23 Απριλίου, τα decks και την μπάρα του σε γνωστούς Έλληνες συγγραφείς, ενώ από το πρωί θα λειτουργεί μπαζάρ βιβλίων τους.

Ο εορτασμός για την παγκόσμια ημέρα βιβλίου φέτος περιλαμβάνει άτακτη κατάληψη του Floral από τα πιο γνωστά ονόματα του συγγραφικού χώρου.

Οι συγγραφείς Ζέφη Κόλια, Χίλντα Παπαδημητρίου, Αύγουστος Κορτώ, Στέργια Κάββαλου, Θανάσης Χειμωνάς, Άρης Σφακιανάκης, Δημήτρης Μαμαλούκας, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Χρήστος Αστερίου, Εύη Λαμπροπούλου, Βάσια Τζανακάρη-Γιαννίκου, Αλέξης Σταμάτης, Δανάη Παπουτσή, Μιχάλης Μοδινός και κάποιοι ακόμη που προτίμησαν να κρατήσουν την ταυτότητα τους κρυφή από δελτία τύπου, αναλαμβάνουν τις μουσικές της βραδιάς ανακατεύουν ποτά, δημιουργούν σύγχυση στους υπαλλήλους, σερβίρουν σφηνάκια και σπάνε ποτήρια.

Στο πλαίσιο της επερχόμενης καταστροφής προγραμματίζεται ειδικά για την ημέρα εκείνη πλούσιο μπαζάρ με τα βιβλία τους, τα οποία θα πωλούνται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές .

Οι συγγραφείς υπόσχονται να τα υπογράψουν και να υποστούν τις όποιες ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Ημέρα & Ώρα: Δευτέρα 23 Απριλίου στις 20.00

Βazaar: από τις 10 το πρωί

Είσοδος ελεύθερη

Floral – Books and Coffee, Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3800 070

Πηγή άρθρου: nooz.gr