Ο Geronimo Stilton έρχεται στη Κεφαλλονιά !

Ο Geronimo Stilton στη Κεφαλλονιά

Ο Geronimo Stilton στη Κεφαλλονιά

Το βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣ και οι εκδόσεις Κέδρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Τζερόνιμο Στίλτον, την Παρασκευή 9 Αυγούστου και ώρα 19:30, που θα πραγματοποιηθεί στον 1ο όροφο του βιβλιοπωλείου (Λεωφόρος Βεργωτή 13, Αργοστόλι).

Ο Τζερόνιμο Στίλτον ζει στην Ποντικούπολη της Ποντικονήσου, ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο κομμάτι τυρί και βρίσκεται στο Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό. Εκεί η φύση είναι προστατευμένη και οι ποντικοί ζουν ευτυχισμένοι. Σπούδασε Ποντικολογία και Φιλολογία των Τρωκτικών καθώς και Συγκριτική Αρχαιοποντικολογία. Διευθύνει την Ηχώ των Τρωκτικών, την πιο επιτυχημένη εφημερίδα της Ποντικονήσου.

Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Τζερόνιμο συλλέγει παλιές κρούστες παρμεζάνας του 17ου αιώνα, αλλά αυτό που αγαπά περισσότερο είναι να γράφει βιβλία στα οποία αφηγείται τις συναρπαστικές περιπέτειές του.

Έχει λάβει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το βραβείο Πόντιτζερ για το βιβλίο του Το μυστήριο του χαμένου θησαυρού. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 39 γλώσσες και έχουν πουλήσει 75 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!

Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam