«Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» τώρα και για άνδρες

"50 αποχρώσεις του γκρί"

“50 αποχρώσεις του γκρί”.

Η συγγραφέας του ερωτικού μυθιστορήματος Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει συνέχεια στην τριλογία της, αυτή τη φορά γράφοντας ένα βιβλίο από την ανδρική οπτική.

Η Έρικα Τζέιμς δήλωσε ότι πολλές από τις θαυμάστριές της τής έχουν επανειλημμένως ζητήσει να γράψει ένα βιβλίο από την οπτική του ανδρικού χαρακτήρα του βιβλίου και όχι μόνο του γυναικείου.

«Ίσως να το κάνω» είπε η Τζέιμς, το περιεχόμενο των βιβλίων της οποίας θεωρήθηκε τολμηρό.

Η τριλογία έχει πωλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Ένα άλμπουμ με κλασική μουσική μόλις κυκλοφόρησε και περιέχει κομμάτια που αναφέρονται μέσα στην τριλογία.

Επίσης, το Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι είναι το πρώτο διεθνές μπεστ σέλερ που κυκλοφόρησε σε μορφή e-book, ενώ σύντομα αναμένεται και η κινηματογραφική μεταφορά του από τη Universal.

Η συγγραφέας υπήρξε στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού. Από τα παιδικά της χρόνια ονειρευόταν να γράψει ιστορίες που θα λατρέψουν οι αναγνώστες, αλλά η ανάγκη να επικεντρωθεί στην οικογένεια και την καριέρα της δεν της επέτρεπε να ακολουθήσει το όνειρο αυτό.

Τελικά βρήκε την ευκαιρία να γράψει το πρώτο της μυθιστόρημα (Fifty Shades of Grey), το οποίο ακολούθησαν τα άλλα δύο μέρη της επιτυχημένης τριλογίας της (Fifty Shades Darker και Fifty Shades Freed). Είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών και ζει με την οικογένειά της στο Λονδίνο.

Πηγή άρθρου: in.gr