Ρ.Παπαδάτου: Χόρεψε στη βροχή

Η νέα και πολύ υποσχόμενη συγγραφέας από την Κεφαλονιά κ. Ρόμυ Παπαδάτου

Η νέα και υποσχόμενη συγγραφέας από την Κεφαλονιά κ. Ρόμυ Παπαδάτου

Ένα μαγευτικό μυθιστόρημα το οποίο θα σας χαρίσει στιγμές χαράς, περισυλλογής, σκέψης αλλά και φαντασίας, . Είναι καθαρά γυναικείο και πραγματεύεται τις σχέσεις των ανθρώπων γενικά. Πρόκειται για ένα απολαυστικό ταξίδι στο χώρο του βιβλίου με συγγραφέα μια νέα γυναίκα, τη Ρόμυ Παπαδάτου.

Όχι, όχι, δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορεί να είναι αυτός! Εκείνος βρισκόταν στην άλλη άκρη του πλανήτη. Κι όμως, εκείνη τον είχε δει να ξεπροβάλλει μέσα από τις σκιές της νύχτας. Ολοζώντανος, με σάρκα και οστά, στεκόταν εκεί απέναντί της και για μια ακόμα φορά την έκανε άνω κάτω.

Μέσα της, στην ψυχή της, ένας άνεμος σηκωνόταν κι ένας συναγερμός την προειδοποιούσε δίχως να μπορεί να ξεχωρίσει αν οι σειρήνες που έφταναν στα αυτιά της ήταν για την καρδιά της που, ίδια φλεγόμενη βάτος, είχε λαμπαδιάσει και καιγόταν ή για τον απεγκλωβισμό της από τα συναισθήματα μέσα στα οποία είχε παγιδευτεί και που όσο περνούσε η ώρα την καταπλάκωναν κόβοντάς της την ανάσα.

Γιατί να βασανίζει ακόμα τον εαυτό της; Γιατί να μην έχει καταφέρει να βάλει ένα τέλος μέσα της; «Είναι δυνατόν…» αναρωτήθηκε η Μυρτώ «…εννιά χρόνια μετά!»

Εκδόσεις Κουκκίδα

Ρ.Παπαδάτου: Χόρεψε στη βροχή

Ρ.Παπαδάτου: Χόρεψε στη βροχή

Πηγή άρθρου: e-reporters.gr