Ξεκινά το καλοκαιρινό Camp του Ιδρύματος Φωκά – Κοσμετάτου

Καλοκαιρινό Camp για παιδιά

Καλοκαιρινό Camp για παιδιά

Το καλοκαιρινό Camp του Ιδρύματος Φωκά – Κοσμετάτου, για παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών, προσκαλεί τους μικρούς Κεφαλονίτες να μιλήσουν για την ανακύκλωση, το κλίμα, το νερό, να «ανακαλύψουν» το έργο των μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων, συνθετών και λογοτεχνών, να φτιάξουν το δικό τους φυτολόγιο, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να συνεργαστούν και να «εξερευνήσουν» τους «θησαυρούς» της Κεφαλονιάς, «τρυπώνοντας» στον Βοτανικό Κήπο και σε Μουσεία και ιστορικά κτίρια του Αργοστολίου.

«Βουτιές» στην ιστορία της Κεφαλονιάς, «γνωριμία» με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του νησιού, περιβαλλοντικές δραστηριότητες, θέατρο, μουσική, χορός και ευχάριστοι περίπατοι σε όμορφες «γωνιές» του Αργοστολίου.

Μέσα από ένα πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα (Δευτέρα ως Παρασκευή), τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να καλλιεργήσουν το πνεύμα και την φαντασία τους, να αποκτήσουν νέους φίλους και να απολαύσουν ένα αξέχαστο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Οι δραστηριότητες του Camp θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Φωκά – Κοσμετάτου στην πλατεία και στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς, ενώ για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε

με την κ. Ειρήνη Κόντου, τηλ. 6973757797.

Σας περιμένουμε!

email