Η πρώτη συνέντευξη από το πριγκηπικό βρέφος της Βρετανίας

Πριγκηπικό βρέφος

Πριγκηπικό βρέφος

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το, αρσενικού γένους, πριγκιπικό βρέφος λίγο μετά τη γέννηση του. Αρχικά, ευχαρίστησε τους γονείς του Κέιτ και Ούιλιαμ για την υπομονή που έκαναν τους τελευταίους μήνες, τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου για τον άψογο επαγγελματισμό τους, ενώ στάθηκε στην αμέριστη συμπαράσταση του βρετανικού λαού που του έδωσε τη δύναμη να έρθει στον μάταιο τούτο κόσμο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, έκρινε ως αρκετά ικανοποιητική την τρίτη θέση που κατέχει στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, τονίζοντας ωστόσο με νόημα πως παρακολουθεί πιστά τη σειρά «Game of Thrones». Κατόπιν, εμφανώς συγκινημένο, δήλωσε πως ο πρώτος στόχος της ζωής του εκπληρώθηκε, ενώ ζήτησε ένα ποτήρι τσάι με ελάχιστο μπράντι.

Στη συνέχεια, αναφερόμενο στις διεθνείς συγκυρίες, το νεαρό αγοράκι τόνισε πως οι εποχές είναι δύσκολες για όλους και οι προκλήσεις μεγάλες, ενώ όταν ερωτήθηκε τη γνώμη του για την κρίση της Ευρωζώνης δήλωσε πως θα τοποθετηθεί μετά την προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή συνάντησή του με την Γερμανίδα καγκελάριο.

Τέλος, το νεογέννητο βρέφος άσκησε έντονη κριτική στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ, αφήνοντας να εννοηθεί πως το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

Kαλή σας Μέρα για να έχετε μια όμορφη μέρα!

email
Πηγή άρθρου: tokoulouri.com