Μιλόσεβιτς: «Τιμή μου το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

Ιγκόρ Μιλόσεβιτς

Ιγκόρ Μιλόσεβιτς

Το ενδιαφέρον της για τον Ίγκορ Μιλόσεβιτς έχει εκφράσει η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες, γεγονός που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον ίδιο τον παίκτη, αφού με δηλώσεις του έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι «πράσινοι» θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που να μπορεί να καλύψει τις θέσεις «1» και «2» και φαίνεται ότι βρήκαν αυτά τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο του ελληνοποιημένου Σέρβου, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους φετινούς αγώνες μπάσκετ της ομάδας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει ήδη προαναγγείλει τις συζητήσεις που πραγματοποιούνται με τον 26χρονο γκαρντ, που στο παρελθόν (2003) έχει αγωνιστεί για λογαριασμό του Ηρακλή, την ίδια στιγμή που ο παίκτης εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα του Εξάστερου.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Είναι τιμή να ενδιαφέρεται για μένα μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θέλω να πολύ να έρθω στον Παναθηναϊκό».

Ο Ίγκορ Μιλόσεβιτς χαρακτήρισε την Ελλάδα ως τη δεύτερη πατρίδα του, επιδιώκοντας την επιστροφή του σε αυτήν και σε ένα γνώριμο για τον ίδιο πρωτάθλημα, ωστόσο προτίμησε να φανεί επιφυλακτικός ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς ακόμα οι διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε προφορικό επίπεδο.