Χάθηκε αεροσκάφος της Air Algerie

Χάθηκε αεροσκάφος της Air Algerie

Χάθηκε αεροσκάφος της Air Algerie

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το Ασοσιέιτεντ Πρες επικαλούμενο πηγή της Air Algerie, στο αεροσκάφος επιβαίνουν περίπου 110 άνθρωποι ενώ 6 είναι τα μέλη του πληρώματος. To αεροσκάφος είναι σύμφωνα με πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου DC-9, μοντέλο του 1965 το οποίο έχει δυνατότητα μεταφοράς 135 επιβατών.

Μόλις έγινε γνωστό ότι χάθηκε η επαφή με αεροσκάφος της Air Algerie το οποίο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Ουαγκαντούγκου, στην Μπουργκίνα Φάσο.

Mέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα πρακτορεία, η Air Algerie ανέφερε ότι έχασε την επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της σχεδόν μια ώρα μετά την απογείωση του από την Μπουρκίνα Φάσο, με προορισμό το Αλγέρι. “Οι υπηρεσίες αεροναυτιλίας έχουν χάσει την επαφή με ένα αεροπλάνο της Air Algerie που πετούσε από την Ουαγκαντούγκου στο Αλγέρι, 50 λεπτά μετά την απογείωση,” ανέφερε η εταιρεία, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων APS.

Δίνεται επίσης ο αριθμός της πτήσης, όχι όμως και πληροφορίες για τον αριθμό των επιβατών. Η Air Algerie είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλγερίας.

Πηγή άρθρου: lifo.gr