Πληροφορίες ότι έδεσε ιταλικό ρυμουλκό στο «Νorman Αtlantic»

ιταλικό ρυμουλκό στο «Νorman Αtlantic»

«Νorman Αtlantic»

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας,επιβάτης του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νorman Αtlantic», στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο γκαράζ του, τα ξημερώματα, ενώ αυτό έπλεε 45 ναυτικά μίλια, από την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, Νίκο Λαγκαδιανό, ο άνδρας που κατέληξε ήταν εγκλωβισμένος μαζί με μία γυναίκα στη «γλίστρα» του πλοίου, καθώς προσπάθησαν να βγουν με αυτό τον τρόπο από το πλοίο.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φαινόταν τραυματισμένος ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Πρίντεζι, εκτός κινδύνου.

Εκπρόσωπος της ΑΝΕΚ, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, επιβεβαίωσε την ανάσυρση ενός τραυματισμένου άνδρα από το πλοίο ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 150 άτομα μόνες άντρες έχουν απομείνει πλέον στο «Νοrman Αtlantic».

Πρόσθεσε επίσης ότι η επιχείρηση της απομάκρυνσης των υπολοίπων επιβατών συνεχίζεται ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος το «Νorman Αtlantic» έχει ήδη αγκιστρώσει ρυμουλκό και όταν θα ολοκληρωθεί η επιχείρηση απομάκρυνσης των επιβατών θα μεταφέρει στην Αλβανία.

email
Πηγή άρθρου: real.gr