Απολύσεις 80-100 ατόμων στον Δήμο Κεφαλονιάς;

Έρχονται απολύσεις

Έρχονται απολύσεις

Στην εκπομπή το Βήμα του πολίτη του Σάκη Βουτου την παρασκευή 15/11/2013 ο κ. Βουτος παρουσία του κ. Μιχαλάτου ανέφερε ότι υπάρχει χαρτί στον Δήμο Κεφαλονιάς από το υπουργείο για απολύσεις προσωπικού 80-100 ατόμων. μάλιστα το τόνισε λέγοντας ότι το χει διασταυρώσει

Γιατί καμιά απόκριση; καμιά ενημέρωση -διάψευση από κανέναν; τι παιχνίδια παίζονται στην πλάτη των εργαζομένων (όσων έχουν απομείνει) και εις βάρους του λαού της Κεφαλονιάς; θα ενημερώσει ο δήμαρχος όταν έχει υπογράψει τις απολύσεις και θα λέει ότι αγωνίζεται και καλά; ακούστε και το σχόλιο του κ. Μιχαλάτου… τα λέει όλα.

Α και επειδή πολύ λάσπη έχει πέσει πάνω στους δημοσίους υπάλληλους. δεν λουφάρουν όλοι, ο μισθός έχει μειωθεί πάνω από μισό … και είναι αυτοί που μαζεύουν τα σκουπίδια, σκουπίζουν τα αποτσίγαρα σας, φροντίζουν για ύδρευση αποχέτευση ηλεκτροφωτισμό. με πενιχρά μέσα (ελαττωματικά αυτοκίνητα και μηχανήματα με κίνδυνο της ζωής τους.

Υπάρχουν και σκάρτοι, μα συνήθως αυτοί είναι οι αυλικοί του δήμαρχου και των αντιδημάρχων που και λουφάρουν και δε θα απολυθούν ποτε!! οι γνωστοί ημέτεροι!

Πιέστε τους εξουσιάζοντες για απάντηση και τι θα κάνουν!!

Απαιτούμε απαντήσεις τώρα!!

ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ