Ο ΒΗΜΑ FM 99,5 συγκέντρωσε 101.900 ευρώ για την Κεφαλλονιά

ΒΗΜΑ FM 99,5

ΒΗΜΑ FM 99,5

Μια επιταγή αξίας 101.900 € παραδόθηκε τη Δευτέρα από τον ΒΗΜΑ FM 99,5, στον αντιδήμαρχο Κεφαλλονιάς Ευάγγελο Κεκάτο και τον πρόεδρο του Γηροκομείου Παλικής,Βασίλη Ρουχωτά.

Πρόκειται για τις εισπράξεις των δύο μεγάλων συναυλιών υπό τον τίτλο «Ένα τραγούδι για την Κεφαλλονιά», οι οποίες διεξήχθησαν στις 18 & 19 Μαρτίου, καθώς και μέρους των χορηγιών που υπερκάλυψαν τα έξοδα διοργάνωσης των εκδηλώσεων.

Τα χρήματα θα διατεθούν για την επισκευή του Γηροκομείου Παλικής, ώστε να επιστρέψουν εκεί το συντομότερο δυνατόν οι γέροντες που φιλοξενούνταν πριν τους σεισμούς.

Θάνος Μικρούτσικος δήλωσε: «Υπήρξε μία δουλειά δύο μηνών πραγματικά καθημερινή και όχι εύκολη. Τα πολλά «ευχαριστώ» ανήκουν στον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν είμαστε αρκετοί καλλιτέχνες αγαπημένοι στο κοινό κτλ.

Η κατάσταση έτσι όπως είναι, είναι πολύ δύσκολη στο να έρθουν 4.500 – 5.000 κόσμος και να πληρώσουν χρήματα. Γιατί αυτό το κάνανε για τον ίδιο το σκοπό . Για την Κεφαλλονιά . Γιατί ναι υπάρχει ανάγκη για πάρα πολλά πράγματα σήμερα. Αλλά όταν έρχεται καπάκι και ένας μεγάλος σεισμός, αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρέπει να τρέξει γρήγορα.»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε: «Ε.. κάτι καταφέραμε .. Καλή δύναμη στη Δημοτική Αρχή της Κεφαλλονιάς, στο διευθυντή του Γηροκομείου, καλή δύναμη σε όλη την Κεφαλλονιά και σε όλους ανεξαιρέτως.. Καλό Πάσχα!»

Ο Γενικός Διευθυντής του ΒΗΜΑ FM, Βασίλης Χιώτης δήλωσε: «Λένε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Και ήρθε η ώρα να κάνουμε το λογαριασμό. Αφού ζήσαμε δύο μαγικές  βραδιές, με τη βοήθεια των καλλιτεχνών,  που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα μας. Αφού ζήσαμε δυο βραδιές γεμάτες  μεράκι, κέφι, ζεστασιά για τους ανθρώπους που υποφέρουν ακόμα στην Κεφαλλονιά, ήρθε η ώρα να αποδώσουμε τα χρήματα που είχαμε υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε από αυτές τις δύο βραδιές .

Και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι, το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις δύο αυτές συναυλίες με τον τίτλο «Ένα τραγούδι για την Κεφαλλονιά , έφτασε στο ποσό των 101.900 ευρώ.

Ο ΒΗΜΑ FM 99,5 ευχαριστεί τους χιλιάδες ακροατές του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και βρέθηκαν στο θέατρο Badminton στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.

Ευχαριστεί επίσης τις εταιρίες:

ΕΡΓΟΣΥΝ Α.Τ.Ε

Mercedes Benz Hellas

Tasty Foods

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Kefalonia Fisheries

ΧΩΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Τ.Ε

Pepsico

ΕΥΔΑΠ

ΔΕΗ

email
Πηγή άρθρου: tovima.gr