ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ από τον εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ

Σταύρος Σπαθής

Σταύρος Σπαθής

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, εύχεται στους συμπολίτες μας καλές και ευτυχισμένες γιορτές.

Δια την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, παροτρύνει το αγοραστικό κοινό της Κεφαλλονιάς να προτιμήσει για τα δώρα του και τις αγορές του τα Ελληνικά προϊόντα, όπως τσίπουρο, κρασί, τυριά και κρέατα, ρούχα από Ελληνικές βιοτεχνίες, παπούτσια Ελληνικών εργοστασίων, κοσμήματα Ελλήνων σχεδιαστών κ.α., και για όλα αυτά να προτιμήσει τα Ελληνικά καταστήματα και τους τοπικούς εμπόρους.

Ας είναι  το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι λίγα ευρώ ακριβότερο, αρκεί τα χρήματα να κινηθούν στην τοπική κοινωνία ή να διατηρηθούν εντός της χώρας!

Ας είναι το ρούχο μας μιας φίρμας λιγότερο αναγνωρίσιμης, αρκεί να βοηθήσουμε μια Ελληνική βιοτεχνία να μην κλείσει!

Ας προτιμήσουμε φέτος για τις διακοπές μας ένα Ελληνικό θέρετρο βοηθώντας μια Ελληνική τουριστική επιχείρηση να ευημερήσει.

Στα δύσκολα οικονομικά χρόνια που διανύουμε πρέπει να αλληλοβοηθηθούμε, αν θέλουμε το τέλος της κρίσης να βρει την Ελλάδα στους Έλληνες.

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, τα μέλη του, αλλά και όλοι οι έμποροι του νησιού, θα σταθούμε αρωγοί του σκοπού αυτού, με δράσεις όπως η Λευκή Νύχτα, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό όπου δίνεται η ευκαιρία στους παραγωγούς να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους και να τα πουλάνε μόνοι τους χωρίς να τα δίνουν κοψοχρονιά στις πολυεθνικές, συμφωνώντας να μείνουν οι τιμές των προϊόντων όσο το δυνατόν χαμηλότερα, αναλαμβάνοντας δράση ώστε να μειωθεί το ΦΠΑ στα νησιά, κ.α.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, στον απόηχο μιας πραγματικά εκπληκτικής συναυλίας που έδωσαν οι Kings στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό μας στα Αγιοβασιλάτα, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέδραμαν και οικονομικά, ώστε να διοργανωθεί με απόλυτη επιτυχία η παράσταση που έκλεψε τις καρδιές όσων την παρακολούθησαν την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου!

Ευχαριστούμε τους:

  • Παναγή και Σπύρο Κατσούρη από την εταιρεία Katsouris Travel.
  • Δημήτρη Βαγγελάτο και Αντώνη Παπαδάτο από το wine –bar Οίνοψ.
  • Γεράσιμο και Δημήτρη Τιμοθεάτο από το Mirabel hotel.

Να ευχαριστήσουμε επίσης όλα τα τοπικά ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που προέβαλλαν όλες αυτές τις μέρες την έλευση των Kings και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επακόλουθη κοσμοσυρροή  και τον παλμό της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τους :

Λουκά Αθανασίου (Kefalonitika nea), Σπύρο Αλεβιζόπουλο (Kefalonianews),       Δημήτρη Αλοΐζο (Cosmos 96.5 radio), Μιχάλη Ανδρεαδάκη (Kefalonia photo),      Αντώνη Βλάχο (Kiss fm radio), Διονύση Βούτο (voutospress),                                       Ανδρέα Δεμπόνο (Kefallonitis magazine), Ξενοφώντα Ευαγγελάτο (efimerida Kefalonia), Τάσο Καβαλλιεράτο (Vlahata Samis), Γιάννα Κουλουμπή ( Ioniangalaxy 90.8 radio), Ελευθερία Κουμαριώτη (erak radio), Κυριακή Κρούσσου (εφημερίδα ΠΕΝΝΑ), Αθανασία Μαρκάτου (portoni), Ματούλα Παγουλάτου (εφημερίδα τα Χρονικά), Χρήστο Παπαδάτο  (kefalonian mantat@), Μπάμπη Παπαδόπουλο (anexarttitos blog), Παναγιώτη Τσιάρα (palmos 983 radio), Παναγή Φωκά (ekefalonia),                                    Γιώργο Χαλαβατζή (inkefalonia), Σπύρο Χαλιώτη (ionianpress),                                     Ελένη Χιόνη  (Kefaloniapress)Chris  (Kefalonia today), και τέλος το (Kefaloniamas).

Εκ της ΚΡΑΝΗΣ,

Ο πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

email